DOVBYK OLMADI

Bu yönde girişimlerini sürdüren Trabzonspor, Dnipro’da forma giyen Ukraynalı golcü Ardem Dovbyk’ı gündemine almıştı. Ukrayna Milli takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda dikkat çeken bir performans sergileyen 24 yaşındaki golcü oyuncu Artem Dovbyk’ın transferine kulübü Dnipro izin vermemişti.

İLETİŞİME GEÇİLDİ

Rotasını farklı isimlere çeviren Trabzonspor, geçtiğimiz sezon da ilgilendiği 21 yaşındaki Gürcü orta saha oyuncusu Giorgi Chakvetadze’yi yeniden gündemine aldı. Belçika ekibi Gent’te forma giyen ve 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Giorgi Chakvetadze konusunda Bordo-Mavili ekibin Gent ile iletişime geçtiği belirtildi. Gelecek vaat eden Gürcü orta saha oyuncusu Giorgi’nin uygun bir bonservis bedeli ile transfer edilmesi gündemde.

Kuzey Makedonyalı sol bek için şartlar zorlanıyor

İlle de Alioski!

Trabzonspor, Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski’yi transfer etme adına şartları zorluyor. Avrupa Şampiyonası sonrası çok fazla talibi olmasa da yıllık 2,5 Milyon Euro maaş talebi olan Alioski’yi 1 Milyon 300 Bin Euro maaş ve 600 Bin Euro imza parası ile ikna etmeye çalışan Trabzonspor’un görüşmeleri devam ediyor. Bordo-Mavili camia da Alioski transferi için oldukça heyecanlı. Hem savunmada hem de hücumda çok etkili bir sol bek olan Alioski’nin transfer edilmesi halinde Trabzonspor’un kadrosunu çok daha güçlü hale getireceği belirtiliyor. Bordo-Mavili ekip, yerli rotasyonunda ise İsmail Köybaşı ismini de gündemde tutuyor.

Muhammet Demir için Başakşehir ile masaya oturuluyor

İKİNCİ BİR ŞANS

Yerli alternatif konusunda hücum hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor, eski oyuncusu Muhammet Demir’i yeniden gündemine almıştı. Bonservisi Başakşehir’de olan ve geride kalan sezon Gaziantep’te kiralık olarak forma giyen Muhammet Demir, 15 gol, 5 asistlik performans sergilemişti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi ile Muhammet Demir’i gündemine alan Bordo-Mavililer, kiralama konusunda Başakşehir ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bordo-Mavili takıma yeniden geri dönmeye sıcak bakan başarılı golcünün ikinci bir şans istediği belirtiliyor.

Ankaragücü ile sözleşmesini feshetmişti

İBRAHİM HABER BEKLİYOR

Yabancı kuralından ötürü yerli rotasyonunda kullanacağı isimlere yönelen Trabzonspor’da Ankaragücü’nden ayrılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ismi gündeme gelmişti. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın olumlu yönde değerlendirdiği Trabzonlu oyuncu da Trabzonspor’da oynamaya sıcak bakıyor. Yapılacak olan son değerlendirmelerin ardından İbrahim Akdağ transferinde son karar verilecek. Başarılı oyuncu da memleketinin takımında oynama adına Trabzonspor’dan cevap bekliyor.

Editör: TE Bilisim