BIGLIA BOMBASI

Bruno Peres ve Gervinho transferlerini duyuran Bordo-Mavili ekip, diğer mevkiler için da çalışmalarını sürdürüyor. Trabzonspor’dan orta saha için sürpriz bir hamle geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi üzerine Bordo-Mavililer, Karagümrük’ün yıldız oyuncusu Lucas Biglia’yı gündemine aldı. Fırtına, 35 yaşındaki Arjantinli yıldızın transferi için Karagümrük ile masaya oturdu.

AVCI ÇOK İSTEDİ

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Arjantinli yıldızın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı, transferin kısa süre içine netleştirileceği belirtildi. Biglia transferi için Bordo-Mavililerin Karagümrük’e 200 Bin Euro bonservis ücreti ödeyeceği konuşuluyor. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Biglia bu sezon Karagümrük forması ile 3 gol, 2 asistle oynadı. Abdullah Avcı’nın Biglia transferini çok istediği belirtildi.

SOL BEKE MELİNG

Trabzonspor sol bek transferi için Norveçli oyuncu Birger Meling’i istiyor. Fransa ekibi Nimes’te forma giyen 26 yaşındaki Norveçli sol bek Meling’in 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Nimes forması ile 24 maçta 2 gol, 3 asistle oynayan Meling’in bonservis değeri 3 Milyon Euro olarak gözüküyor. Ancak Trabzonspor, çok daha düşük bir bedelle Norveçli oyuncunun transferini bitirmek istiyor.

BAŞKA KAPIYA

Bu arada Trabzonspor’un eski oyuncuları Rodallega ile Filip Novak’ın menajerleri ile geri dönmeleri konusunda Bordo-Mavili Kulübe haber gönderdiği öğrenildi. Özellikle menajerlerin Trabzonspor’dan daha fazla para koparmak için oyuncuları başka takımlara pazarlanmasına Bordo-Mavili yönetim tepki göstermişti. Yönetim şimdi bu iki oyuncunun talebini değerlendirmeye bile almadı.

SIRA CORNELIUS’TA

Bruno Peres ve Gervinho transferlerini resmen açıklayan Trabzonspor’da gözler Danimarkalı golcü Andreas Cornelius’a çevrildi. Parma’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldı. Bonservisi Atalanta’da bulunan ve Parma’da 7 Milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ile forma giyen Cornelius konusunda Bordo-Mavili Kulüp, Parma ile görüşmelerini sürdürüyor. 4 Milyon Euro talep eden Parma ile pazarlıklar devam ediyor.

BONSERVİS KONUSU ÇÖZÜLÜR MÜ?

Başkan Ağaoğlu, Cornelius transferi ile ilgili şunları söyledi; “Cornelius’un maaşıyla ilgili bir sorun yok ama bonservisiyle ilgi bir sorun var orada iki kulüp var. Parma ve Atalanta” dedi. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da forvet transferi için bir isme öncelik verdiklerini ifade ederek, “Bir tane santrfor ile ilgili vardı düşüncem. Onunla ilgili devam ediyor düşüncem. Öncelikle o olursa diye bütün düşüncem” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim