TREZEGUET HAMLESİ

Nwakaeme ile henüz yeni sözleşme yapamayan Bordo-Mavili ekip, Nijeryalı yıldızın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık sol kanat mevkisine arayışlarına hız verdi. Fırtan, devre arasında Başakşehir’de kiralık olarak forma giyen Mısırlı oyuncu Trezeguet’i gündemine aldı. Bonservisi İngiliz ekibi Aston Villa’da bulunan Trezeguet, Başakşehir’den ayrılmıştı.

SÜPER LİG’İ BİLİYOR

Yarım dönemde Başakşehir forması ile 13 lig maçında 6 gol, 4 asistlik performans sergileyen Mısırlı yıldız Trezeguet için teknik direktör Abdullah Avcı’nın olumlu rapor verdiği belirtildi. Süper Lig’i bilen geldiğinde de çok fazla uyum sorunu yaşamayacağı düşünülen Mısırlı yıldızın transferi için Aston Villa ile masaya oturmaya hazırlanan Trabzonspor yönetiminin bu transferden umutlu olduğu belirtildi. Sol kanat için alternatif isimlerin de gündemde olduğu öğrenildi.

MARCELO KAPIYI KAPATMADI!

Sol bek mevkisinde yaşadığı sorunu çözme adına daha önce Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Marcelo’yu gündemine alan Trabzonspor, bu transferde ısrarcı. İspanyol devi Real Madrid’in  yeni  sezonda kadroda düşünmediği yıldız sol bekin menajeri ile irtibata geçen Bordo-Mavililer teklifini yaptı. Brezilyalı yıldızın 3 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro imza parası istediği, Trabzonspor’un ise 1,5 Milyon Euro maaş ve 1 milyon Euro imza parası önerdiği belirtildi. Marcelo’nun kapıyı kapatmadığı, görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

CENK TOSUN TRABZON’A ÖNERİLDİ

İngiltere Premier Lig ekibi Everton’dan ayrılan Milli golcü Cenk Tosun, menajeri tarafından Trabzonspor’a önerildi. Everton’dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalarda Trabzonspor’un şampiyonluğunu kutlayan ve Süper Lig’e dönmeye sıcak baktığını ifade eden Cenk Tosun için menajerinin Bordo-Mavili ekibe haber gönderdiği öğrenildi. Cenk Tosun’un da 1,5 milyon euro maaş ve 1 Milyon Euro da imza parası istediği belirtildi. Teknik direktör Abdullah Avcı’ya konu iletildi ve onayı bekleniyor. Ayrıca takımdan ayrılması gündemde olan Djaniny’nin durumuna göre Cenk Tosun transferinin gerçekleşebileceği belirtiliyor.

MASOURAS EL YAKTI!

Önümüzdeki sezon için kadroyu güçlendirme adına kolları sıvayan Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’ndan transfer açıklaması geldi. Geride kalan sezon da gündemde olan Olimpiakos’un sol kanat oyuncusu Giorgos Masouras ile ilgili Yunan basınına açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Giorgos Masouras için teklifimizi sunduk. 

Ancak Olympiakos 8 milyon euro istiyor. Bu bizim için fazla ama temaslarımızı kesmiyoruz. Görüşmelere devam edeceğiz” dedi. Bu sezon toplam 42 maçta 12 gol, 8 asistlik performans sergileyen Masouras’ın Olimpiakos ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu arada Bordo-Mavili ekip yine Olimpiakos’tan sağ bek oyuncusu Athanasios Androutsos’u da istiyor. 

FATİH VE UMUT OPERASYONU!

Trabzonspor, transferde Alanyaspor’un iki genç oyuncusu önlibero Umut Güneş ve stoper Fatih Aksoy ile ilgileniyor. Bu sezon Alanyaspor formasıyla ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken iki oyuncu için harekete geçen Bordo-Mavililer, şartları sordu. Daha önce Bakasetas ve Siopis transferlerini gerçekleştirdiği Alanyaspor’dan bu kez Umut Güneş ve Fatih Aksoy’u almayı planlayan Bordo-Mavili ekibin transferde bir adım önde olduğu belirtildi. 

Editör: TE Bilisim