Trabzonspor’un genç yıldızları Abdülkadir Ömür ile Uğurcan Çakır şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Her geçen gün transfer haberleriyle gündeme gelen iki yıldızın tek düşüncesi Bordo-Mavili forma ile hayalini kurdukları şampiyonluk kupasını kaldırmak. İki yıldız oyuncu şu anda transfer haberlerine kulaklarını tamamen kapatmış durumda.

ÖNCE ŞAMPİYONLUK

Uğurcan Çakır, “Formayı sırtıma geçirdiğim günden beri tek bir hayalim var o da şampiyonluk. Benim için en büyük başarı bu olur” diyor. Abdülkadir Ömür ise “Şampiyonluk kelimesini kullanırken bile yüzümde tebessüm oluşuyor. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Bu hedefimiz varken başka bir şey düşünülemez” ifadelerini kullanıyor.

AVRUPA YOLU AÇIK

Abdülkadir Ömür’ün adı Barcelona ile anılırken, Liverpool'un da Uğurcan aşkını artık dünya biliyor. Ve iki futbolcu için konuşulan bonservis rakamları da 50 milyon Euro'nun üzerinde. Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır, şampiyonluk sevinci yaşayıp Bordo-Mavili forma ile Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterdikten sonra Avrupa’ya gitmeyi hedefliyor.
 
Editör: TE Bilisim