KOLODZİEJCZAK HAMLESİ

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sakatlığından ötürü sezonu kapatan Edgar’ın yerine kaliteli bir stoper alabilme adına kolları sıvamış durumda. Daha önce İtalya Seri A ekibi Sassuolo’da forma giyen Kaan Ayhan’ı gündemine alan Trabzonspor, Milli stoper ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak İtalyan ekibi son anda bonservis bedelini 9 Milyon Euro olarak belirleyince Trabzonspor rotayı Fransa’ya çevirmek zorunda kaldı.

Bordo-Mavililer, Fransa ekibi Saint-Etienne’de forma giyen 30 yaşındaki Polonya asıllı Fransız stoper Timothee Kolodziejczak’ı gündemine aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kolodziejczak için Saint Etienne Kulübü’ne resmi teklifini ileten Bordo-Mavililer cevap beklemeye koyuldu. Bu sezon 17 maçta forma giyip 1 gol, 2 asistlik performans sergileyen Kolodziejczak transferinin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

DRAGOVİÇ OLMADI

Stoper transferi için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, Kızılyıldız’ın 30 yaşındaki Sırp asıllı Avusturyalı oyuncusu Aleksandar Dragoviç’i gündemine almıştı. Menajerler aracılığı ile Kızılyıldız’a 2 Milyon Euro bonservis ücreti öneren Trabzonspor’un teklifi kabul edilmedi. Bu sezon toplam 30 maça çıkan Avusturyalı stoper 3 gole imza attı. Kızılyıldız, sezon başında Bayer Leverkusen’den bedelsiz olarak renklerine bağladığı Dragoviç için 5 Milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Tecrübeli oyuncu daha önce Basel, Bayer Leverkusen, Leicester City gibi takımlarda forma giymişti.

EFECAN HAZIR

Trabzonspor, Efecan Karaca transferinde sona geldi. Bordo-Mavililerin, tecrübeli futbolcu için Alanyaspor’a 400 Bin Euro bonservis ve Yusuf Sarı’yı da bonservisiyle önerdi. Akdeniz ekibinin Yusuf Sarı ile görüşmeye başladığı ve tarafların anlaşması durumunda transferin gerçekleşebileceği ifade edildi. Efecan Karaca da iki sezondur beklediği Trabzonspor’a transferine çok yakın. Alanyaspor’dan alacaklarının bir bölümünü bırakarak fedakarlık yapan Efecan da Bordo-Mavili formayı giymek için oldukça sabırsız. Öyle ki Efecan’ın Trabzon’dan ev bakmaya başladığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim