EFECAN GÜN SAYIYOR

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleme adına tek yürek olan Trabzonspor, ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirme adına çalışmalarına devam ediyor. Sol bek, stoper ve kanatlara oyuncu almayı planlayan Bordo-Mavili ekipte hareketli günler yaşanıyor. Fırtına, sağ kanat transferi için Alanyaspor’dan Efecan Karaca ve Başakşehir’den Edin Visca’yı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Efecan için teklifini yapan Trabzonspor, transferi noktalamaya hazırlanıyor.

Daha önce iki kez Trabzonspor’un kapısından dönen Efecan Karaca fedakarlık yaparken bu kez Bordo-Mavili formayı giymeye çok yakın. Bordo-Mavililerin, Efecan için Alanyaspor’a 400 Bin euro bonservis ve bir de oyuncu teklifinde bulunduğu öğrenildi. Alanyaspor’un bu teklifi olumlu şekilde değerlendirdiği, transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor. Efecan Karaca da Trabzonsporlu olmak için adeta gün saymaya başladı. Bu sezon 2 gol-6 asistle oynayan Efecan, Alanyaspor'un sekiz golüne doğrudan katkı verdi.

VİSCA ZİRVESİ

Trabzonspor’da Edin Visca transferiyle ilgili hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın mutlaka kadrosuna görmek istediği isimlerin başında gelen Bosnalı yıldızın Trabzonspor’a çok yakın olduğu belirtiliyor. Daha önce Visca için Başakşehir’e resmi yazı gönderen Fenerbahçe, teknik direktör belirsizliğinin ardından Bosnalı oyuncudan vazgeçme noktasına geldi. Trabzonspor cephesi de Visca konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Başakşehir’den artık ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bosnalı yıldızın, sezonun ilk yarısının son maçının ardından takım arkadaşlarıyla da vedalaştığı gelen bilgiler arasında. Önceki gün Menajeri ile birlikte İstanbul’a gelen Visca’nın Göksel Gümüşdağ’dan izin istediği belirtiliyor. Trabzonspor’un Edin Visca için Başakşehir’e 3 Milyon Euro bonservis ve oyuncu teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bordo-Mavili taraftarlar da Visca transferinin kesinleşmesi için oldukça heyecanlı bekleyiş içinde.

KAAN ISRARI

Sakatlığının ardından sezonu kapatan Edgar’ın yerine kaliteli bir stoper arayışında olan Trabzonspor, Milli oyuncu Kaan Ayhan’ı gündemine almıştı. İtalya Seri A ekiplerinden Sassoulo’da forma giyen Kaan Ayhan için satın alma opsiyonu ile kiralama yönünde teklifini yapan Bordo-Mavililer, İtalyan ekibinin inadını kırmak üzere. Kaan Ayhan’ın Trabzonspor’a gelme konusunda istekli olmasının ardından Bordo-Mavililer harekete geçti.

Sassuolo teknik direktörü Alessio Dionisi’nin Kaan Ayhan’ı bırakmak istemese de Bordo-Mavililer, Milli oyuncu için temaslarını sıklaştırmış durumda. Teknik adam Abdullah Avcı’nın da Kaan Ayhan’ı takımında görmeyi çok istediği öğrenildi. Bu arada Bordo-Mavililer, Kaan Ayhan transferinin olumsuz sonuçlanması halinde alternatif olarak listede bulunan PAOK’un İzlandalı stoperi Sverrir Ingi Ingason’u renklerine bağlayacak.

Editör: TE Bilisim