DİKKAT ÇEKTİ

Trabzonspor’un yeni transferlerinden Trezeguet 40 yıllık Trabzonlu gibi… Bordo-mavililerin 4 milyon Euro bonservis bedeliyle 4 yıllığına kadrosuna kattığı Mısırlı oyuncu özellikle Torino ile oynanan son hazırlık maçında ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni topladı. Takıma sağladığı uyum ve adaptasyonla dikkat çeken başarılı oyuncu bordo-mavili takım adına ikinci yarıda girdiği gol pozisyonları ile de dikkat çekti.

BÜYÜK HEDEFLER VAR

Bordo-mavili takımla çalışmalara başladığı gün verdiği röportajda da yaz boyunca kendisini fiziksel anlamda hazır tuttuğunu söyleyen başarılı oyuncu “Takımla çalışmalara başladıktan sonra yeni sezona yüzde 100’ümü vererek katkı vermeye çalışacağım ve bu bütün sezon boyunca da böyle devam edecek. Çünkü bu sezon Trabzonspor olarak önümüzde çok büyük hedefler var” demişti.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Profesyonel kariyerine 2012 yılında El Ahly ile başlayan Trezeguet sırasıyla Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa, Aston Villa, Başakşehir kulüpleri ile devam etti. Başarılı oyuncu 2022-23 sezonu öncesinde de kendisini bordo-mavili yapan sözleşmeye imza attı. Mısırlı oyuncu Trabzonspor’da geçireceği 4 yıl boyunca da sayısız başarıya imza atmak istediğini dile getirdi.

Editör: TE Bilisim