18 KURTARIŞLA KALECİLER ARASINDA DA İLK SIRADA

A Milli Takımın, büyük umutlarla katıldığı Avrupa Şampiyonası’nda puan alamadan elenmesi şaşkınlık yaratmıştı. Oynadığı 3 maçta 1 gol atıp puansız olarak grup aşamasını tamamlayan A Milli takımda haksız eleştirilerin odağına koyulan Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, 8 gol yemesine rağmen yaptığı 18 kurtarışla en iyi kaleciler arasında yer almıştı.

EN ÇOK RAİTİNG ALAN İSİMLERDEN BİRİ

Grup maçlarının tamamlanmasının ardından en çok rating alan oyuncular Goalpoint’in verileri ile belli oldu. Turnuvanın en kötü takımı Türkiye’nin kalecisi Uğurcan Çakır 3 maç sonunda en iyi kaleci puanını alan isim olarak en iyi 11’de yer aldı. Milli eldiven Uğurcan Çakır, en değerli oyuncular arasında da kendisine yer buldu.

EN CİDDİ TEKLİF MONACO’DAN

Bu arada Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanan Uğurcan Çakır için en ciddi teklifin Fransa ekibi Monaco’dan geldiği biliniyor. Monaco’nun Trabzonspor’a 15 Milyon Euro teklif yaptığı öğrenildi. Ancak Bordo-Mavililer bu teklifi düşük buldu. Diğer teklifler de değerlendirilecek. Tottenham, Inter, Lille gibi takımların da Uğurcan Çakır ile ilgilendiği biliniyor.
 

Editör: TE Bilisim