YİNE BÜYÜLEDİ

Trabzonspor’un Milli eldiveni Uğurcan Çakır, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası’nda hayal kırıklığı yaşatmasına rağmen performansı ile öne çıkan tek isim olan Uğurcan Çakır, Avrupa’nın devleri tarafından takibe alınmıştı. Özellikle Tottenham ve Monaco’nun scout ekipleri Uğurcan’ı Avrupa Şampiyonası’nda yeniden izledi. Başarılı file bekçisi, grup etabı sonunda tam 18 kurtarışla kalesinde büyürken, turnuva öncesinde peşine taktığı Avrupa devlerini bir kez daha büyüledi.

KARAR VERİLECEK

Bordo-Mavili yönetim, transfer için EURO2020 sonrasını işaret etmişti. Turnuva Türkiye için sona ererken gözler Uğurcan Çakır’ın transferine çevrildi. Milli eldiven için en ciddi teklifler İngiltere'den Tottenham ve Fransa'dan Monaco’dan gelmişti. Inter, Lille, Juventus gibi birkaç Avrupa devinin daha 25 yaşındaki eldivene ilgisi olduğu biliniyor. Bordo-Mavililerin Uğurcan'ın bonservisinden beklentisi 20 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 25 pay. Resmi teklifler sonrası Trabzonspor yönetimi son kararını verecek.

YENİ KALECİ HAZIR

Şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Trabzonspor, Uğurcan Çakır’ın gidişi halinde kaleci adayını belirlemiş durumda. Başakşehir ile sözleşmesi devam eden tecrübeli eldiven Mert Günok’u gündemine alan Bordo-Mavili ekip, Uğurcan’ın durumuna göre harekete geçecek. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı önceki transferlerde olduğu gibi kaleci transferinde de yine çok etkin. Deneyimli hoca, eski öğrencisi Mert Günok'u çok istiyor. Başakşehir’de mutsuz olan ve Trabzonspor’a gelmeye çok sıcak bakan Mert’in bonservis konusunda fedakarlık yapmaya da hazır olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim