İtalya Serie A'da şampiyonluğa giden Inter, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Samir Handanovic'in Haziran 2022'de bitecek sözleşmesi nedeniyle Inter kaleci arayışlarına başlarken, gündeme gelen isimlerden biri de Trabzonspor'un başarılı eldiveni Uğurcan Çakır oldu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton, geçen sezondan bu yana takip ettiği Uğurcan Çakır'ın transferi için Trabzonspor ile masaya oturmuştu.


Transfer sürecinde Brighton ile görüşen Trabzonspor, Uğurcan Çakır için yapılan 20 milyonluk euroluk teklifi geri çevirmişti.


Uğurcan Çakır'ın bonservis bedelini 30 milyon euro olarak belirleyen ve milli kalecinin bir sonraki satışından da %10 pay talep eden Trabzonspor, Inter, Sevilla, Leipzig ve Tottenham ile görüşmelerini sürdürüyordu.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Uğurcan Çakır için geçtiğimiz sezondan bu yana birçok teklif aldıklarını ancak bu sezon aldıkları tekliflerin kendi beklentileriyle uyuşmaya başladığını dile getirdi.

İNTER TAKİPTE!

İtalya Serie A'da şampiyonluğa giden Inter, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Samir Handanovic'in Haziran 2022'de bitecek sözleşmesi nedeniyle Inter kaleci arayışlarına başlarken, gündeme gelen isimlerden biri de Trabzonspor'un başarılı eldiveni Uğurcan Çakır oldu.

Birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Çakır için İtalyan temsilcisinin yönetiminin bu yaz bir hamle yapması bekleniyor.
 

Editör: TE Bilisim