“Trabzonspor'da 3 kupa kazandım. Gidersem bana kızmayacaklardır.”

“Dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri olmak için çalışıyorum.”

“Antalya maçı biter bitmez soyunma odasına kaçtım ve ağladım. Çünkü benim çocukluk hayalimdi.”

ŞAMPİYONLUK ÇOCUKLUK HAYALİMDİ

Trabzonspor formasıyla en büyük hayali olan şampiyonluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Milli eldiven Uğurcan Çakır, A Spor'un konuğu oldu.

Canlı yayında çok özel açıklamalarda bulunan Bordo-Mavili eldiven hedeflerini anlattı. Uğurcan Çakır, “Şampiyon olacağımı hayal ediyordum. Çocukluğumdan beri Trabzonsporluydum. Şampiyonluk yaşamak nasip oldu. Herkesin çok büyük emeği var. Şampiyonluk altyapıdayken hayalimdi ama A Takıma çıkınca hedefim oldu ve gerçekleştirdim. Çocukluk hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum” dedi.

ABDULLAH HOCA’NIN GELİŞİ BİZİ İNANDIRDI

Milli eldiven, “Abdullah Avcı, Trabzonspor'un başına geçince çalışması ve yaptıkları beni şampiyonluk hedefine ulaşacağımıza inandırdı. Transfer teklifleri vardı ama burada kalıp şampiyon olacağımızı hissettim. Trabzonspor'un şampiyonluğu benim için her şeyden önemli. İnşallah dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri olurum. Bunun için çalışıyorum. Şampiyonlar Ligi çok özel bir yer. Orada bulunmak, oynamak istiyorum” şeklinde konuştu.

GİDERSEM BANA KIZMAZLAR

Trabzonspor’da üç kupa kazandığını ve artık Avrupa’ya gitme zamanının geldiğini söyleyen Uğurcan Çakır, “Trabzonspor için çok fedakarlık yaptım, kulüp de benim için yaptı. Hedeflerim arasında Avrupa'ya gitmek var. Bana ve kulübe uygun ve mantıklı bir teklif gelirse gitmek istiyorum. 3 kupam var artık, taraftarlarımız sanırım bana kızmazlar diye düşünüyorum. Mantıklı bir teklif gelirse bu sezon Avrupa'ya gitmek istiyorum. Tekliflerin hangi takımdan geldiği de önemli. Gitmek için gitmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

MAÇ SONRASI 1 SAAT AĞLAMIŞIMDIR

Antalya maçında gelen şampiyonlukla ilgili yaşananları anlatan Uğurcan, “Antalya maçında seyirci  sahaya erken girince onları çıkarmaya çalıştım, ‘durun daha bitmedi’ diye. Maç biter bitmez soyunma odasına kaçtım ve ağladım. Çünkü şampiyonluk benim çocukluk hayalimdi. Soyunma odasında 1 saat ağlamışımdır, o kadar duygulandım.

10 YIL KALSA ÇOK MUTLU OLURUM

Abdullah Avcı çok saygı duyduğum bir isimdi. Çok babacan bir tavrı var, iletişimi harika. Trabzonspor taraftarı olarak hoca 10 sene kalsa mutlu olurum. Öyle seviyorum kendisini. Güzel insanlardan kurulu ekibi var. 10 sene kalsa mutlu olurum. Siz tahmin edin ne kadar sevdiğimi. Bana kızmıyor çok konuşuyoruz.

MUSLERA BENİM İDOLÜM

Muslera’yı örnek aldığını ifade eden Uğurcan, “Muslera idol olarak gördüğüm bir insan. Sürekli konuşuyoruz. Çok başarılı. Ondan övgü dolu sözler duymak gurur verici. Dünyada en beğendiğim kaleciler Oblak, De Gea, Mendy. Bu yıl Batshuayi'yi çok beğenmiştim. İkinci maçta mükemmel oynadı. Serdar Dursun çok iyi forvet. Çok beğeniyorum. Takım arkadaşlarım arasında beni en çok Abdülkadir Ömür zorluyor. Djaniny de iyi. Enteresan bir oyuncu” dedi.

Editör: TE Bilisim