BORDO-MAVİLİ CAMİANIN TEPKİSİ AĞIR OLDU

Özellikle İstanbul yerel medyasında bazı isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımların yanı sıra İstanbul takımlarının taraftarlarının yorumlarına tepkiler ağır oldu. Ancak şu bilinsin ki Uğurcan Çakır’ı yedirmeyiz.


OZAN’DAN DAHA FAZLA TOPLA OYNADI

Tüm Avrupa basını ve taraftarları tarafından Türkiye’nin en iyi oyuncusu kaleci Uğurcan Çakır olarak gösterip Milli eldivene hayran kalırken, Türkiye’de Uğurcan Çakır’ın hedef haline getirilmesine anlam verilemedi. Müsabaka boyunca Uğurcan Çakır’a toplam 88 kez geri pas yapıldı. Karşılaşmada 6 kritik kurtarışa imza atan Uğurcan Çakır, biri kafayla biri de ayakla olmak üzere ceza sahası dışından iki kez top uzaklaştırdı. Uğurcan Çakır, 64 dakikada sahada kalan orta saha oyuncusu Ozan Tufan’dan daha fazla topa dokunan isim oldu.  

YABANCILAR HAYRAN KALDI

Avrupa medyası da Uğurcan Çakır’ın performansını öne çıkaran ifadeler kullanırken, UEFA’nın da sosyal medya hesabından Milli eldivenle ilgili yaptığı paylaşımlar dikkatlerden kaçmadı. Yabancı futbolseverlerin sosyal medya hesaplarından milli kaleci için yaptıkları yorumların bazıları şöyle; “Uğurcan Çakır, Tottenham'da olası bir Hugo Lloris değişimini için ideal isim olabilir.”, “Birçok üst düzey kulüp Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ı arayacak.”, “Avrupa'da değeri ve bilinirliği artacak bir kaleci varsa o da Uğurcan Çakır.”, “3-0'lık bir mağlubiyetten sonra söylemesi garip ama Uğurcan Çakır mükemmel bir kaleci.”
 

Editör: TE Bilisim