Avcı şu ifadaleri kullandı:

Öncelikle kampın son günü. yarın şehrimize uçacağız. Süper kupa maçına hazırlanacağız.  Kamp güzel geçti. Maçı değerlendirecek olursak. iki maç arası 72 saat olması lazım  48 saat olunca daha dinlendirilmş kadro kullandık.

ilk hedefimize daha dinlenmiş ulaşabilmek için şehrimize uçacağız.

Oyuna gelirsek rakibimiz genç dinamik bir rakipti dağılımlarımız iyi değildi ilk yarı. İkinci yarı formasyon değişikliği ile hakimiyeti ele aldık. Son bölümden çok memnunum. İlk yarıdaki dalgalı oyun. Topu rakibe verirsek yüksek nabız bizi yorar. 

40'a yakın antrenman 20 gün kampı süreci bize yorar. Yarından itibaren iehrimize döneceğiz. 

Trabzonspor geçen sezon ligi forse etmiş bir takımdır. Biz geçen sezon eksik olan taraflarının üzerinde koyacağız. Bazen direk oyun ve oyun organizasyonu bunlara çalışacağız. İkinci yarıdaki baskıy oyun geneline yaymamız lazım. Topa sahip olmayı artırarak devam ettirmemiz lazım. Topa ne kadar sahip olursan rakibi o kadar yorarsın.

Bizim geçen seneden yüzde 98 transferimiz tamamlandı. Tabiki iyi oyuncu organizasyon içerisinde iyi olur. Bir sürü oyuncu ile konuştuk çalışmalar devam ediyor. Bir sağ stoper ile her şey çözülmüyor.  İnşallah en iyisini katıp devam edeceğiz.

Ben genelde takımdan memnunum. Saha dışındaki enerjilerinden ve birbirlerine olan saygılarından memnunum. yeni hikayeye neler katabiliriz ona bakarız. Bir tacı bile saatlerce konuşan ekibiz. 

Trabzonspor büyük bir marka. Abdulkadir Ömür, Uğurcan Çakır altyappıdan çıkıp oynayabiliyor.Yusuf, Hüseyin Türkmen oynadı. Tarihine baktığınızda oyuncular gidecek gelişerek gelecek. Bundan sonra da arz talebe göre değerlendirme yapacağız. 
 

Editör: TE Bilisim