Trazonspor'un yeni transferi Edin Visca açıklamalarda bulundu. 

Visca yaptığı açıklamada  "Bildiğiniz gibi 10 seneden sonra bugüne geldik. Çok heyecanlıyım. Sayın başkana benim baba gibi.. Öncelikle ona çok teşekkür ediyorum. Bana izin verdi, müsade etti. Uzun zaman konuştuk, oturduk, çok teklif vardı. Yıllardır o kadar isteyen o kadar kulüp ve camie olmadı. 4 sene önce başladı, bugün gerçekleşti. Başkan izin verdi, çok teşekkür ediyorum. Ahmet Başkana, bu transfer gerçekleştiği için çok teşekkür ediyorum. Heyecanlıyım ama diğer tarafta çok mutluyum. Çok metineyim. Çok istekli gideceğim. Beni tanıyorsunuz, her sezon yeni hedef koyuyorum kendime. Şimdi taraftarla, büyük camiada tekrar şampiyonluk yaşamak istiyorum. Şampiyonalar liginde oynamak istiyorum. Hocamız benim öğretmenim, herkes biliyor. Tek şampiyonluk bu sene değil, 2 - 3 sene Türkiye futbolun en önemli rotaya oynayacağız. Ben öyle düşünüyorum ve bu amaçla gideceğim. Başkana teşekkür ediyorum. Çok şey yaşadık beraber. Şampiyonluk yaşadık, şampiyonalar liginde oynadık ama çok mutluyum bugün. Büyük camiaya gidiyorum. İnşallah sağlıklı ve huzurlu bir sezon yeni başkan ile kupa kaldıracağız."

Visca: Trabzonspor camiası beni yıllardan beri istiyordu. O yüzden kendimi çok yakın hissediyorum. Yarın da imzadan sonra, antrenmanlar ve taraftarlar karşısında buradakinden daha fazlasını göstereceğim. 

Ağaoğlu: Trabzonspor futbol takımı bir aile. O ailede hizmet eden, kalıtacak olan her oyuncu bizim için çok değerli. Ama netice itibariyle o yapının bir parçası. Ve saat gibi işleyen makinenin önemli bir dişlisi diyelim. Bizim için her oyuncunun değeri çok büyük. Her oyuncunun anlamı çok büyük. Futbol biliyorsunuz sadece 11 kişi ile sahada oynanan bir oyun değil. Kulübesi, hocası, teknik heyeti, 24 kişilik bazen 28 kişilik oyuncu kadrosu, alt yapısı bütün bunların hepsini bütün olarak düşündüğünüzde yapı ortaya çıkıyor. 

Visca: Abdullah hoca futbolda benim öğretmen. Beni çok istiyordu, bende onla çok çalışmak istedim. Sistem olarak bende gireceğim onun içine. Konuştuk. Çok mutluyum. Şimdi antrenmanlar ve maçları bekliyorum. Benim görevim sahada…

Editör: TE Bilisim