Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Hakan Yeşil, en yetenekli oyuncularının yer aldığı “Football Wonderkids” (en yetenekli futbolcular) listesine girmenin mutluluğunu yaşıyor.

2014 sezonunda Diyarbakır’ın Ergani Gençlerbirliği takımından Trabzonspor’un alt yapısına alınan 19 yaşındaki oyuncu bu sezon başında 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalamıştı. Abdullah Avcı’nın teknik direktörlük görevine gelmesinin ardından A Takımla birlikte antrenmanlara çıkan Hakan Yeşil, güçlü fiziği ve pas oyunundaki başarısıyla dikkat çekiyor.

A Takımla birlikte resmi maça henüz çıkmayan Hakan Yeşil, kendisini gösterip hedefine ulaşmak istiyor. Genç oyuncu, Milli takımın farklı yaş kategorilerinde 48 kez sahaya çıktı. Bu arada TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon’un Hakan Yeşil’i kiralık olarak renklerine bağlamak için Trabzonspor’a teklif yaptığı öğrenildi. Hekimoğlu Trabzon, ara transfer dönemi için daha önce Trabzonspor’dan Salih Kavrazlı, Taha Tunç ve Furkan Yıldırım’ı kiralık olarak renklerine bağlamıştı.

Editör: TE Bilisim