ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Trabzon futbolu geçmişte olduğu gibi bugünlerde de yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya hazırlanıyor. Trabzon 1.Amatör Küme’de mücadele eden ve Trabzon’un köklü ekiplerinden biri olan Faroz Yalıspor, yaz futbol okulu programına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi halı sahasında yoğun bir katılımla start verdi. Yaşları 6-15 arasında değişen sporcular 2 ay boyunca, Faroz Yalıspor Koordinatörü İsmail Gündoğdu ile antrenörler Celal Tutenk ve Ertuğrul Cinemre nezaretinde eğitim görecek.

VELİLERDEN BÜYÜK İLGİ

21 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek olan yaz futbol okulu programı haftanın üç günü yapılıyor. Salı, Perşembe ve Cuma günü 15.00-18.00 saatleri arasında antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdüren genç yetenekler, geleceğe hazırlık yapıyor. Faroz Yalıspor Koordinatörü İsmail Gündoğdu ile antrenörler Celal Tutenk ve Ertuğrul Cinemre nazaretinde yapılan ilk gün çalışmalarında minik sporcuların başarılı performansı alkış toplarken, çalışmalara sporcuların velileri de büyük bir ilgi gösterdi. Öte yandan yaz futbol okuluna kayıtların devam ettiği aktarıldı.

KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Faroz Yalıspor Yaz Futbol Okulu programı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Faroz Yalıspor Koordinatörü İsmail Gündoğdu yaz futbol okulunun hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmak için çaba gösteriyoruz. Yeni Abdulkadir Parmak’ları bulmak için uğraşıyoruz. Kulübümüz tüm kategorilerine futbolcu adaylarını tespit için yaptığımız yaz okulumuz bu yıl çok faydalı olacak. Futbol okulundaki amacımız; iyi bir futbolcudan önce iyi bir birey yetiştirip Türk futboluna katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

100’E YAKIN SPORCU

Yaz futbol okuluna gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getiren Gündoğdu, “100 sporcuya yakın bir katılım oldu. Bu ilginin bizi oldukça memnun ettiğini söyleyebilirim. Sporcularımızın aileleri de bizleri yalnız bırakmıyor. Yaz okulu programımızda hem Trabzonspor’a hem de Türk futboluna yeni yetenekleri kazandırmanın uğraşı içinde olacağız. Etkinliğimiz oldukça verimli geçiyor. Beklenenin üzerinde bir katılımla birlikte 21 Ağustos’a kadar çalışmalarımızı antrenörlerimiz eşliğinde sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi. SALİH BIYIK

Editör: TE Bilisim