Yeşilay Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüşen İl Müdürü Birdal Öztürk ve şube müdürleri, Yeşilay ile müdürlük arasında yapılacak ortak projelerle alakalı sözleşmede imzaladılar. Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Yeşilay’ın en büyük paydaşlarından olduğunu ifade ederek, kurulacak olan Yeşilay Spor Kulübü ile ilgili de bilgi verdi.

Boz, “Özellikle yaz döneminde gençlerimizin vakitlerini değerlendirebilmesi için spor kulübü kuracağız. Şu anda 5 spor dalı ile kurmayı planladığımız kulübümüzde gençlerimizi Yaş gruplarına ve yeteneklerine göre sportif faaliyetlerine yönlendireceğiz. Çağımızın en büyük bağımlılığı olan teknoloji bağımlılığında yaş ortalaması giderek düştü. Teknoloji, kullanmasını bilene gerçekten çok büyük bir nimet ama yerinde kullanacağız. Müdürlüğünüz bünyesinde bulunan gençlik kamplarında gençlerimizi yönlendirerek, bağımlılıkta birlikte mücadele edeceğiz inşallah” dedi.

FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ

Boz, Düzköy İlçe sınırları içinde bulunan Doğa Kampında gençler ile kamp yapmayı da planladıklarını dile getirerek, “Düzköy İlçemizde müdürlüğünüze ait çok güzel bir doğa kampı var. Her ilçemizden gençleri alarak burada bir hafta sonu doğa kampı yapabiliriz. Ayrıca Spor kulübümüz ile spor, gezi, kültür faaliyetleri yapmayı amaçlıyoruz. Kulüp yarışma ve müsabakalara katılabilecek. Her ilçeden bir sporcumuz olacak. Yeşilay’ımız ve Müdürlüğümüz ile Trabzon’da farkındalık oluşturacağız. Hep birlikte çalışıp gençlerimizin her an yanında olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim