PANDEMİ TEDBİRLERİ ALINDI

Artvinspor’un Kulüp Başkanı İrfan Yıldırım, tek aday olarak girdiği Olağan Genel Kurul’da yeniden aynı göreve seçildi. Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da Divan Başkanı Yüksel Çoruh oldu. Kongrede tek aday olan mevcut başkan İrfan Yıldırım tarafından oluşturulan yönetim kurulu listesi, yapılan oylama sonucu oy çokluğuyla göreve getirildi.

FUTBOLA BÜYÜK SEVGİ VAR

Artvin’in sevilen ve başarılı iş insanı Başkan Yıldırım, tekrar başkanlığa seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Artvin’de futbola çok büyük bir ilgi ve sevginin bulunduğunu söyledi. Yıldırım, amaçlarının Artvin'de sporun gelişmesine katkı sağlamak, gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmelerine engel olmak ve ülke futboluna futbolcu yetiştirmek olduğunu ifade etti. Artvinspor bünyesinde yaklaşık 2 yıl önce Trabzonspor Futbol Okulu açtıklarını anımsatan Yıldırım, şunları söyledi:

TRABZONSPOR FUTBOL OKULU AÇTIK

“Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın topluma faydalı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak, bir takım oyunu olan futbolu öğretmek istiyoruz. Okullarda kendini yetiştiren başarılı sporcularımızı Trabzonspor'a kazandırmak istiyoruz. Pandemi dolayısıyla yaklaşık 1 yıldır faaliyetlerimizi geçici olarak durdurduk. Futbolu ve taraftarımızı çok özledik. Pandeminin sona ermesiyle birlikte çok özlediğimiz yeşil sahalara ve taraftarımıza kavuşacağız inşallah. Ayrıca yeni yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımıza da camiamıza “hoş geldiniz” diyorum. Beni tekrar bu göreve layık gören değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

YÖNETİM KURULU İSE ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU:

İrfan Yıldırım, Cihat Uzun, Nurettin Albayrak, Hakan Ermiş, Göksen Sönmez, Aykut Bucak, Sedat Ali Öktem, Özlem Sarayoğlu, Hatice Özer, Murat Küçükay, Alpaslan Karacan, Akın Dinler, Resül Varan, Asım Yılmaz, Yaşar Akay.

Editör: TE Bilisim