TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Yomraspor sahasında Halide Edip Adıvar takımı ile karşı karşıya geldi. Mor-Beyazlı ekip evinde hiç beklenmedik bir yenilgi yaşarken Play-Off’taki yerini de kaybetti. Karşılaşmanın 12.dakikasında Alp Huy’un golü ile 1-0 geri düşen Yomraspor, şoku üzerinden atıp beraberlik golü için baskı kurdu. Ancak Mor-Beyazlı ekip soyunma odasına 1-0 mağlup durumda gitti. Karşılaşmanın 63.dakikasında kalesinde ikinci golü gören Yomraspor, aradığı golü 90.dakikada penaltıdan Mert Miraç ile buldu. Ancak bu gol Mor-Beyazlılara puan için yeterli olmadı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılan Yomraspor, 6’ncı sıraya geriledi.

STAT: Yomra İlçe

HAKEMLER: Engen Atmaca**, Barış Çiçeksoyu**, Volkan Boz**

YOMRASPOR: Onur**, Mehmetcan Köse**, Oğuzhan**, Samet Aydın**, Erhan** (Dk.86 Anıl*), Orhan**, Şenol Özyurt**, Mert Miraç**, Emre Adiloğlu** (Dk.66 Ahmet Sevinç*), Ogün**, Doğukan**

HALİDE EDİP ADIVAR: Evren**, Necati**, Çağatay**, Gökhan**, Şemsettin**, Said Can** (Dk.46 Samet*) (Dk.90 Erman Taşkın?), Mehmet** (Dk.90 Mürsel?), Bülent**, Sezer**, Alp Huy**, Tugay** (Dk.61 İbrahim*)

GOLLER: Dk.12 Alp Huy, Dk.63 Necati (Halide Edip Adıvar), Dk.90 (P) Mert Miraç (Yomraspor)

Editör: TE Bilisim