TİTİZ ÇALIŞMA YAPILACAK

3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yomraspor, gelecek planlamasını en ince ayrıntısına kadar yaparak önümüzdeki sezon başarı hedefliyor. Süreç hakkında açıklamalarda bulunan Yomraspor Başkanı Davut Atmaca başarı isteyen bir karakter ve takım olma yolunda titiz bir çalışma gerçekleştireceklerini ve bunun için de tüm camianın bir olmasını beklediğini ifade etti.
 
GELECEK SEZON HEDEF PLAY-OFF

Göreve geldiği an takımı tutup birbirini tanıyan futbolcu kadrosuyla lige başladıklarını belirten Atmaca, “Lige istediğimiz gibi başlayamamıştık. Ancak sonraki süreçte özellikle de son 4 haftada takım kendi oyun anlayışını sahaya yansıtınca ligde tutunduk. Hedefimiz Play-Off’tu ancak bunu gerçekleştiremedik. İnşallah seneye bu hedefimize ulaşırız” dedi.
 
SEZON PLANLAMASINI YAPACAĞIZ

Sezon planlamasını en kısa sürede başlatacaklarını sözlerine ekleyen Atmaca, “Şuan için inzivaya çekildik. Zor bir süreçten geçtik. Ligler oynanacak mı oynanmayacak mı belirsizliği ile günlerimiz geçti. Pandemi ve sıcaklık faktörleriyle takımla birlikte adeta bizler de kampa girmiştik. Bizim için sezon bitti. Bundan sonra önümüzdeki sezonun planlamasını yapacağız” şeklinde konuştu.
 
ZIVALIOĞLU’YLA DEVAM ETMEK İSTERİM

Teknik Direktör konusunda istikrardan yana olduğunu ifade eden Atmaca, “Yeni sezonda da yola mevcut teknik adamları Hamdi Zıvalıoğlu ile devam etmek istediğimizi hocamızla konuştuk. Sonuçta Hamdi Hoca’nın takıma kattıkları da ortada. Böyle bir isimle çalışma bizi mutlu eder. Kendisiyle görüşeceğiz. Büyük bir aksilik çıkmazsa eğer hocamızla yeniden anlaşacağımıza inanıyorum” dedi.
 
CAMİA’YA DESTEK MESAJI

Camiaya da seslenen Atmaca, “Yomraspor olarak Yomra’yı ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Gelecek sezon oluşturacağımız kadroyla birlikte başarı yakalamayı hedefliyoruz. Ancak futbolcular saha içerisinde mücadelesini ortaya koyarken camianın da desteğini arkamıza almak istiyoruz. Tribünleri doldurarak takımlarına destek olmalarını her bir futbol severden talep ediyorum” dedi.
 
TRİBÜNLER DOLSUN

Atmaca, “Bu kulüp benim değil. Başkan Davut Atmaca'nın kulübü değil. Bu kulüp bütün Yomralıların bütün Trabzon’un kulübüdür. Başarı sağlandığında üst liglere çıktığımızda bundan ilçemiz de kazanç elde edecek. Bugün tribünler 500 kişiyse gelecek sezon Bin kişi olmalı. Bu takıma sahip çıkıldığında başarı kaçınılmaz olacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim