EKİP TAM KADRO

Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Trabzon temsilcisi Yomraspor önceki gün Cebeci Otel’de yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Başkan Davut Atmaca, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, futbolcular ve yöneticilerin katıldığı toplu imza töreni, yemek merasimi ile başladı. Yemek merasiminin ardından imza törenine geçilen etkinlikte yeni transferler kendilerini Mor-Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

12 TRANSFER YAPILDI

Sil baştan bir kadro kuran ve iç transferde Şenol Özyurt, Erhan Şengül, Onur Bilgin ve Mehmet Can Köse ile tekrar anlaşan Yomraspor, dış transferde ise Etimesgut Belediyespor’dan 24 yaşındaki kaleci Furkan Taş, Elazığ Karakoçan’dan 21 yaşındaki kaleci Berkay Erdoğan, Tokatspor’dan 20 yaşındaki sağ bek Berkan Aytaç, Alanya Kestelspor’dan 25 yaşındaki defans oyuncusu Alp Han Çetinkaya, Çankayaspor’dan 23 yaşındaki orta saha Mert Kurt

ALTYAPIDAN TAKVİYE

Nazillispor’dan 22 yaşındaki forvet Batuhan Kayıkçı, Yalovaspor’dan 25 yaşındaki forvet Fatih Taşdelen, Hekimoğlu Trabzon’dan 23 yaşındaki defans oyuncusu Furkan Yıldırım, Trabzonspor’dan kiralık olarak 20 yaşındaki defans oyuncusu Ahmet Baha Bilgin, 19 yaşındaki orta saha Kadir Bakırtaş, 20 yaşındaki Taha Tunç, Hekimoğlu Trabzon’dan kiralık olarak 19 yaşındaki Cihat Çakmak ile sözleşme imzaladı. Altyapıya da önem veren Mor-Beyazlılar, orta saha oyuncusu Hamit Hakan Şahiner ve kalecilerden Ahmet Eren Özcelep’i A takıma çıkardı.

GENÇ VE TECRÜBELİ KADRO OLUŞTURDUK

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Yomraspor Kulübü Başkanı Davut Atmaca, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Taraftara seslenen Atmaca, bu sene en çok taraftarların desteğine ihtiyacı olduklarının altını çizdi. Atmaca ayrıca teknik ekibe ve futbolculara güvendiğini söyledi. Başkan Davut Atmaca’nın açıklamalarının satır başları şu şekilde: “Bu sene yapmış olduğumuz transferlerin geçen sene yapmış olduğumuz transferlerden bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum. Genç bir takım oluşturduk. Geçen sezon ligi dördüncü bitirdik. Bu seneki Yomraspor’un hedefi ilk 3’ün içidir. Biz şampiyonluk bekliyoruz. Öyle bir kadro oluşturduk. Tecrübeli ve gençlerin harman olduğu bir kadro oluşturduk.

HEDEF HER ZAMAN VARDIR

Ben oyuncularımızın hepsine güveniyorum. Teknik ekibime güveniyorum. Bu sene iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Geçen sene biz Play-Off oynadık, bizim olduğumuz her yerde hedef her zaman vardır. Biz bunu her zaman dile getiriyoruz. Geçen sene de lige başlarken öyle bir başlangıç yaptık. Aslında çok şanssız maçları kaçırdık. Play-Off maçlarında şanssız bir şekilde elendik ama orada bir tecrübe yaşadık. Bu sene oluşturduğumuz kadro da o doğrultudadır. Bazı şeyleri şansa bırakmadan daha iyi şeyler yapabilmektir hedefimiz. Yönetim olarak güçlü bir yönetim oluşturduk. Genel kurulumuzu da yaptık. Orada da güçlü bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyorum.

EKİBİME GÜVENİYORUM

Yönetim ve teknik ekip olarak iyi bir uyum içindeyiz. Bu doğrultuda da iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. Bu sene Yomraspor hedefsiz asla olmayacak. Kesinlikle ilk 3’ün içinde olacak. Bir şanssızlık yaşamamamız durumunda iyi şeyler yapacağız diye düşünüyorum. Gerçekten ekonomisi yüksek takımlarla mücadele edeceğiz. Grup gerçekten zor ama biz her zaman şunu söylüyoruz: “Farklı takımların yaptığı transferler bizi ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp işimizi yapacağız. İşimize odaklanacağız.” Söylediğim gibi ben teknik ekibime güveniyorum. Teknik ekip olarak biz onların yapmış olduğu transferleri finans ederiz diye düşünüyorum. Ama işin özünde bizim ne yapacağımız çok önemli.

İKİ OYUNCUMUZUN ÇAPRAZI KOPTU

Rakip takımlar öyle böyle kadrolar kurmuş biz oralara takılı kalmıyoruz açıkçası. Şu anda hocalarımızın raporlarına göre kanatlarda bir eksiğimiz var. Aslında şanssız bir durum yaşadık. Sağ ve sol kanada iki oyuncu almıştık fakat çaprazları koptu diye bir bilgi geldi. Onlar ile uğraşıyoruz. Normalde o bölgelere de transferlerimizi tamamlamıştık. Bu oyuncularımızın böyle bir sakatlık geçirmesinden dolayı kanatlarımızda bir eksiğimiz var gibi gözüküyor. Geçen sezon bizim üçüncü bölgemiz çok problemliydi. Gol atamıyorduk. Bu sene çok daha iyiyiz diye düşünüyorum. Sezonu biraz geç açtık. Orada biraz sıkıntılarımız oluştu.

TARAFTARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

O arayı da ligin üçüncü veya dördüncü haftası gibi kapatıp iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Kadromuza ve teknik ekibimize güveniyorum. İyi şeyler yapacağız inşallah. Belediye Başkanımız maddi ve manevi bizim yanımızda olacağını söyledi. Geçen sene biz biraz mustariptik. Pandemiden dolayı. Bu sene de yüzde 50 kapasite ile oynanacak. Ben taraftarlarımızın bu sene bize güvenmesini istiyorum. Gelsinler bizi desteklesinler yanımızda olsunlar. Biz yılmayacağız. Onlarla birlikte hedeflere koşacağımızı düşünüyorum. Kesinlikle onları yanımızda görmek istiyoruz.  SALİH BIYIK

Editör: TE Bilisim