3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Yomraspor’da keyifler yerinde. Sezonun ilk haftasında Darıca Gençlerbirliği’yle 1-1’lik skorla ayrılmasına rağmen 2. haftada deplasmanda Yozgatspor’dan 3 puanla dönen temsilcimiz bu çıkışını sürdürmek istiyor. Pazar günü Tekirdağsoır’u konuk edecek olan Yomraspor’da moraller yerinde.
 
Hafta sonu Yozgat deplasmanından galibiyetle dönerek 3 puanın sahibi olan mor-beyazlıların keyfine diyecek yok. Sezonun iki maçında 4 puan toplayarak 5. sırada yer alan mor-beyazlılar hafta sonu oynanacak Tekirdağspor maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.
 
Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, her geçen gün takımda taşların yerine oturmaya devam ettiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, “Yozgatspor karşısında elde ettiğimiz galibiyet beni memnun etti. Kazandıkça hem bizlerin hem de oyuncularımızın özgüveni daha da yerine geliyor. Haftayı galibiyetle kapatmak önümüzdeki hafta için de motivasyonumuzu üst düzeye çıkardı” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim