Karşılaşmanın her iki yarısında da farklı kadroları tercih eden teknik adam Ersun Yanal, sakatlığı bulunan Aytaç Kara, Muhammet Beşir ile genç kaleci Furkan Taş'ın yanı sıra Muhammet Demir ve Esteban'a bu maçta forma şansı vermedi.

7. dakikada orta sahadan aldığı topla hızla savunmanın arkasına sarkan Yusuf Erdoğan, karşı karşıya kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 0-1. 69. dakikada savunmanın arkasına atılan topta Yusuf kaleciyi geçmek isterken, Kunsagi ceza sahası dışında topa elle dokundu. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Yusuf Erdoğan, kalecinin uzanamadığı noktadan topu ağlara gönderip skoru belirledi: 0-2.

Onur'a Top Gelmedi!

Bordo-mavililerin oynadığı maça ilk 11'de başlayan kaleci Onur'a fazla bir iş düşmedi. 72. dakikada yerini Uğurcan'a bırakan Onur bu dakikaya kadar kalesine gelen tek topu rahatlıkla kontrol etti. Uğurcan da görev aldığı kısa bölümde başarılıydı. Bordo-Mavili ekip, Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya 4. Lig takımlarından Gerasdorf'u 6-1 mağlup etmişti.
 
Editör: TE Bilisim