2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Hekimoğlu Trabzon FK’da keyifler yerinde. Son olarak Gümüşhanespor deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönerek çıkışını sürdüren Kırmızı-Lacivertlilerde Teknik Direktör Osman Özköylü önemli açıklamalarda bulundu. Gümüşhanespor maçı sonrasını değerlendiren Özköylü, “Kazanılan her maç bizim adımıza önemli. Takımımızın puansal olarak geride kaldığı bir dönemde kazanmak önemliydi” dedi.
 
Özköylü, “Hedefi olan bir takım olarak kaybettiğimiz puanları telafi edip hızla yukarı tırmanmamız gerekiyor. Biz kazanarak yolumuza devam ederek, aradaki puan farkını azaltmak istiyoruz. Her geçen hafta takım biraz daha bizim istediklerimizi yapma konusunda gayret gösteriyor. Gümüşhanespor maçındaki iyi oyunumuz ve galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Hala her şey mükemmel değil. Oyuncu kalitemiz yüksek. Sahadaki oyunumuzu oturttuğumuz zaman çok daha iyi olacak” dedi.
 
Özköylü, “Artık pozitif oyunla birlikte atılan goller ve kazanılan maçlar hem bizi morallendiriyor hem de özgüven kazandırıyor. Önümüzde zorlu maçlar olacak. Şimdi önümüzde Sarıyer maçı var. Henüz ligde mağlup olmamışlar ve sadece 2 gol yemişler. Çok dikkatli olmamız gereken ve kazanma arzumuzun yüksek olması gereken bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanmak, lig lideri Manisa ile oynayacağımız karşılaşma öncesi bizim adımıza moral olacak. Sarıyer ve Manisa maçlarını kayıpsız geçtiğimiz zaman ileriki günler bize başarı getirecektir.” ifadelerini kullandı. 
 
Editör: TE Bilisim