18 KURTARIŞLA DİKKAT ÇEKTİ

Avrupa Şampiyonası’nda grup süreci sona erdi. Üç maç sonunda puan alamadan Avrupa Şampiyonası’na veda eden A Milli Takımda öne çıkan tek isim Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır oldu. A Milli forma ile Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı üç maçta kalesinde 8 gol görmesine rağmen Uğurcan Çakır, grup aşaması boyunca 18 kurtarışla en çok kurtarış yapan kaleciler arasında zirvede yer aldı.

GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜZ

Milli eldiven Uğurcan Çakır, Avrupa Şampiyonası’ndan elenmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını ifade etti. Uğurcan, “Sadece çıkartacağımız derslerle hatırlamamız gereken bir turnuvaydı. Gerçekten çok üzgünüz. Bizden beklenen başarılar için daha çok çalışacağız ve emin olun bu üzüntüyü telafi edeceğiz. Her şeye rağmen yanımızda olan, bize destekleriyle güç veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ŞİMDİ TRANSFER ZAMANI

Bu arada Bordo-Mavili eldiven yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan ile 3 kulübün yakından ilgilendiğini, 2'sinin ilgisinin üst düzeyde olduğunu kaydetmişti. Monaco ve Tottenham’ın resmi teklif yaptığı Uğurcan için gelebilecek diğer teklifler de değerlendirildikten sonra Milli eldiven için en iyi karar verilecek. Bordo-Mavililerin 20 Milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 25 pay beklentisi var.

Editör: TE Bilisim