Kadınlar Voleybol 2. Lig'in yeni ekibi Bordo Mavi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonu öncesinde kendi kulüplerine destek olan iş adamlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Yomra ekibinin Kulüp Başkanı Selahaddin Baba, Varanlar Ticaret sahibi ve aynı zamanda Bordo Mavi GSK Asbaşkanı Hasan Varan'ın babası olan iş adamı Kerim Ayhan Varan'ı ziyaret edip, kendilerine desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Trabzon Sebze ve Meyve Hali'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Baba'nın yanı sıra Asbaşkan Hasan Varan, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aydın Demirci, Genel Sekreter Resul Çağılcı, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, Voleyboldan Sorumlu Başkan Yardımcıları Kadir Çelik ve Emre Turgut da yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Varanlar Ticaret sahibi Ayhan Varan, "Trabzon'da voleybol sporunda önemli adımlar atan Bordo Mavi Gençlik ve Spor Kulübü'nün yanındayım" mesajını verdi. Başkan Baba ise Ayhan Varan ve diğer iş adamlarına teşekkür ederken, "Kulübümüzün her daim yanında olan, maddi ve manevi olarak desteğini hiç bir zaman esirgemeyen iş adamlarımıza teşekkür ediyor, bol bereketli kazançlar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sezon öncesi bu desteklerin kendilerine büyük moral olduğunu söyleyen Başkan Selahaddin Baba, "Zor bir maratona başlayacağız. Ona göre plan ve programımızı yapıyoruz. Bu zorlu yolda bizlere verilen maddi ve manevi destekler işimizi hafifletecektir. Kulübümüze gelen destekler arttıkça, başarı çıtamız da yükselecektir. Tekrardan maddi ve manevi yanımızda olan herkese yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim