Taşkın, “Sezonunu son oynadığımız Konya deplasmanı ile sorunsuz, sıkıntı çekmeden, kazasız, belasız atlatarak kapatmış bulunuyoruz. Geçen yıl şampiyon olarak çıktığımız ikinci ligde ilk yarıyı ilk beş içersinde tamamladık. Biraz daha zorlayabilsek bu yıl Play-Off bile oynayabilirdik. Görevde olduğumuz iki yılın, bir buçuk yılı Pandemi sürecine denk geldi. Bu süreç de bizi hem maddi, hem de manevi anlamda etkiledi. Maçların seyircisiz oynanması nedeni ile cefakar taraftarımızın coşkusundan, yüz yüze desteğinden mahrum kaldık.

GİDERLER NORMALDEN FAZLA ARTTI

Göreve geldiğimizden bu güne, kulübün geleceği için kurumsal anlamda, gelir artırıcı kaynaklar anlamında önemli katkılar sağlamıştık. Düzgün bir idari binamız yokken, şimdi kulübün tüm idari yapısına cevap veren bir tesis yaptık. Kulübün gelir getirici ama düzgün işlemeyen kaynakları Restoran ve Halı saha yenilenip kiralanırken önemli gelir kaynağı elde edildi. Yine Kulüp lokali ve İşletmelerimizden Deniz Konak’da komple bakımdan geçirip yenilendi. Tüm bu yukarıda saydığımız restoran, halı saha, otel, lokal ve daha bir çok kalem gelirlerimiz pandemi nedeni ile kapandığı için katkı gelmedi. Bununla beraber gider kalemleri de normal sezonlardan fazla arttı.

TARİHİMİZİN EN YÜKSEK PUANINI ALDIK

Her ay 30-40 bin liralara varan test ücretleri yanı sıra sağlık tedbirleri kapsamında birçok ekstra giderler yaşadık. Neredeyse sabit gelirlerimizin tümünü kaybettiğimiz dönem de tüm bu olumsuzluklara rağmen yönetici arkadaşlarımızın maddi manevi desteği ile birlik ve beraberlik içersin de zorlanmadan sezonu Pazarspor tarihindeki en yüksek puan ile tamamladık. Yani elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Her alınan karar yönetimin ortak kararı oldu. Gelişi güzel, şahsi çıkarlar, kişisel egolar üzerine hiçbir karar alınmadı. Sadece bu günü kurtarmak için değil attığımız her adım, aldığımız her karar Pazarspor’un kurumsal yapısı ve geleceğine katkı sağlayacak kararlar aldık.

VEKİLİMİZ BAK’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Yine Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’ın katkı ve girişimleri neticesinde yıllardır hayalimiz olan Konaklama Tesisi ve İdman sahası yapımı için bütçe çıktı yakında yapımına başlıyor, temeli atıyoruz. Ben ve yönetici arkadaşlarımın pek çoğu uzun yıllardır Pazarspor camiası içinde görev almış insanlarız. Görevi devraldığımız iki yılda bir şampiyonluk ve 2. Lig’de Pazarspor tarihinin en yüksek puanı maskeli, mesafeli bir dönemde güzel işlere imza atmanın mutluluğu ile bu sezonu bitirdik. Sezonu geride bırakırken öncelikle iki sezondur hem manen, hem de maddi olarak çok önemli katkılar veren, her zaman yanımızda ve destekçimiz olan Gençlik ve Spor eski Bakan’ı, Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’a çok teşekkür ediyorum, iyi ki var.

HERKESİN BAYRAMINI KUTLARIM

Ardından Kaymakamımız Ayhan Terzi’ye, Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ya, Rizespor Kulüp Başkan’ı Hasan Kartal’a ve yönetim kurulu üyelerine, TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkiler Sorumlusu Servet Yardımcı’ya, sivil toplum kuruluşlarımıza ve temsilcilerine, bu sezon yan yana gelemediğimiz ama hep yanımızda hissettiğimiz cefakar taraftarlarımıza, bize bu heyecanları yaşatan terlerinin son damlasına kadar mücadele veren tüm futbolcularımıza, teknik ekiplerimize, camiamıza yönetim kurulu üyelerimiz ve kendim adıma teşekkür ediyorum. Pazarspor’umuz için, yeni sezonun daha başarılı ve her şeyin daha güzel olacağına tam inancımız ile herkesin Bayramını kutlar, sağlık ve mutluklar dilerim.”

Editör: TE Bilisim