KADRO DIŞILARLA GELMESİNLER

Trabzonspor’un önceki akşam sahasında Galatasaray’a 2-0 mağlup olmasının yankıları devam ederken aynı gece Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun sosyal medyaya düşen videosu ve konuşması gündeme oturdu.

Taraftarın tepkisini yoğunlaştırıp istifasını istediği Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun sosyal medyada yayınlanan videoda “Kadro dışı isteğiyle gelmesinler artık, b… çıkarmasınlar” dediği duyuldu.

GÖRÜNTÜLER NE ZAMANA AİT

Acun Ilıcalı’nın ortağı olduğu belirtilen Esat Tonguç ile aynı uçakta seyahat ettiği görülen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun ifade ettiği sözleri içeren videonun Galatasaray maçı sonrası mı, yoksa daha önceki bir zamanda mı çekildiği bilinmiyor. Sosyal medyaya düşen bomba etkisi yaratan görüntüleri yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

YÖNETİME İSTİFA ÇAĞRISI

Sezona iyi başlayamayan, teknik direktör değişikliğiyle birlikte toparlanma sürecine girse de Galatasaray'a 2-0 kaybetmesinden sonra eleştiri okları bordo-mavili yönetime çevrilmiş durumda. Geçtiğimiz sezonki kadro kalitesinin yakalanamamasından ötürü Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu uzun süredir eleştiriliyordu.

AĞAOĞLU İLE ALP’İN ARASI AÇIK

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp’in aralarının bozuk olduğu, yönetim kurulu içerisinde de fikir ayrılıklarının yaşandığı biliniyor. Oyuncuların sergilediği performans ve bordo-mavili takımın ligde istenilen yerde olamaması Trabzonspor’u zorlu sürece soktu. Başkan Ağaoğlu’nun ‘Kadro dışılarla gelmesinler’ ifadesine rağmen teknik direktör Abdullah Avcı’nın istifa gibi bir düşüncesinin olmadığı da gelen bilgiler arasında.