Sevgili okurlar; Futbolla ilgili yazarçizer ve yorumcuların tek anlaştıkları ortak paydaları doksan dakikanın her dakikasının sürprizlere açık bir oyun olmasıdır.
Bu nedenledir ki kitlelerin en büyüğünü bu spor dalı kendine çekiyor.
Bu girişe birkaç kez yazılarımda yeri geldikçe temas etmişimdir.
Bu kez temas etmemde ki neden Denizlispor’dur.
Denizlispor bu yıl her iki maçta da bizi ligde yenen tek takım.
Özellikle kendi sahalarında aldıkları galibiyetle bizi tamamen şampiyonluğun dışına attılar bile denebilir.
Karşılığında biz özellikle ligde en dost taraftarımızın takımını kendi evinde yenerek onun kümeye gitmesine Denizli’nin de kümede kalmasını sağlayan takım olduk.
FUTBOLU KURALLARI içinde böyle dürüstçe oynarsanız benzer olaylar ile sık sık karşılaşabilirsiniz. Bizimkisi bu olaylar içinde ender rastlanan daha bir ekstrem bir olay olarak karşımıza çıktı.
Her ne ise ligi artısı eksisi ile ikincilikle bitirdik.
‘Bu başarı mıdır?’ sorusunun cevabı tek değildir.
Başarılı bulanlar olduğu gibi ayağımıza kadar gelen şampiyonluğu üstelik kaptan Cemil’le isimlendirilen ligi öngörüsüzlüğümüz yüzünden kaybetmiş olmanın faturasını yönetime yükleyen büyük bir çoğunluğun olduğunu da görmek lazım.
Bu arada Avrupa kupalarına katılma cezası almamamız halinde Şampiyonlar Ligi’ne katılıp ön eleme oynayacağımızı da bir kenara koyarak tek hedef kalan kupaya KİLİTLENMELİYİZ.
Sevgili okurlar; Kupayı almamız halinde şampiyonluğu kaçırmamıza çok üzülsek de birçok sorun kendiliğinden çözülecektir.
En önemlisi Avrupa’ya gideceğimizi düşünerek daha iyi bir takım yapmak isteyeceğimiz kaçınılmaz olacak, bu da önümüzdeki sezonda başa oynama şansını yeniden yaratacaktır.
Tersi durumda bunların hiç biri olmayabileceği gibi yönetime kesilecek büyük fatura ile yönetim büyük sarsıntı geçirecek yeni sezon için hazırlıkları şevkle yapamayacak belki de kadrodaki birçok yeteneği kaybetmiş olacağız.
Şu anda takımımızın oynadığı futbol kupa için yeterli görünmüyor. 
Başta başkan ve yönetim olmak üzere final gününe kadar bu kupanın önemi futbolcuların beynine iyice yerleştirilirse yetenek olarak ağır basan takımımızın kupayı alması hiç de zor olmayacaktır.
Bu durumda hem camia hem de yönetim büyük bir oh çekerek rahatlayacak yeni sezon için çalışmalara da büyük bir şevkle başlamış olacaklar.
Aksini düşünmek dahi istemiyorum.
İyi haftalar.