Neden böyle gelişim gösterdiğini tam olarak anlamlandıramadığım, ben oldum sendromlu futbolcu profillerini gördükçe insan kahroluyor.

Bizzat  kendi yörende, yetenek tarlası Trabzon’da, bır tık ileri gitmeyi, başarı skalasına henüz ekleyememiş, orijinal  yerliden,hele de bir futbol geleceğinden bahsediyorsak…Evet  Abdülkadir Ömür sıranın çoktan sana  geldiği,dönüşümün öneminin, alt yapı fidanları için heyecan yarattığı bir marka olmalısın artık…Saçına,dış görünüşüne verdiğin detayı dev bir camiaya; fazlasıyla, kora kor göstermeli,yeteneklerini hayranlıkla izlemek isteyen milyonlarca Trabzonspor taraftarına ben buradayım demelisin…Hiç kuşkun olmasın,Camia her zamanki gibi seni sabırla bekliyor.Senden aydınlanma görmek istiyor…Hani derler ya; yağ var,un var,şeker var,helva yapsana…Helva yap Abdülkadir,helva yap artık.Camia helva yemek istiyor!

Özellikle  bu zor dönemde  Trabzonspor taraftarı, kötü gidişatın gerçekleşme haftalarını yaşarken,el verme gayretini doğal olarak,öz evlatlarından bekliyor.Geçmiş başarıların iz düşümünü sizin gayretlerinizde saklı olduğunu çok çok iyi biliyor.Bu son Başakşehir maçı  apaçık gösterdi ki iyi bir organizasyonunuz varsa bu organizasyonu harmanlayacak, kaliteli ayaklarla iyi sonuçlar almanız kaçınılmaz.Bu net tarife Başakşehir tıpa tıp uyuyor.Trabzonspor için söylenecek tek şey ise geleneksel oyun yapısıyla,feleğin çemberinden geçmiş futbolcularla,su götürmez  gerçeği adeta gözümüze sokuyor ! Yani yeni bir şeyler söylemek ve yapmak lazım Newton hocam! Kaçak oynayan futbolcu yapısıyla, hatlar arasındaki ultra mesafeyle, yeni bir takımız demekle bu işler olmuyor! Elindeki malzemenin oryantasyonunu iyi kurgulayıp, bu tip önemli maçların ayarını çok iyi verebilirsin hocam! Artık hakeme de söyleyecek bir şeyin kalmadığına göre, kabahatli oyunun nedenlerini açıklamak, taraftara anlatmak doğal olarak size düşüyor… Hadi kolay gelsin hocam… Yaşayacağınız süreç çok zor olacak… Yıllardır bir parmak bal tattırılıp, kavanozun saklandığı bir camiayı temsil etmek, akıllara ziyan bir durum… Şimdi işin içinden çık çıkabilirsen!