Lig bu akşam başlıyor. İstanbulspor tek bileti 261 TL yaparak bir rekora imza attı!

61 ile birlikte ‘İstanbul takımıyız ama özümüz Trabzon’ mesajı da vermiş oldular.

Sevgili okurlar, İstanbulspor, Trabzonspor’un alacağı yaklaşık 30 bin bilet bedeli ile ciddi bir kaynak elde etmek istiyor.

Hakkıdır.

Trabzonspor’a ilk lig maçında başarılar diliyoruz.

Gelelim Şampiyonlar Ligi’ne.

Kopenhagen bizden biz de onlardan çekiniyoruz.

Çok güzel bir maç olacak.

Lig olarak da takım olarak da onlardan üstünüz.

Disiplinli oynuyorlar. Danimarka ekolü.

O disiplinle bir Kouman, Larsen Smaceal ile Avrupa Şampiyonu oldular.

Trabzonsporlu yöneticiler, teknik patron hepsine seslendik.

Kimine mesaj da attık.

Trabzonspor’un orta sahası zayıf dedik. Dinlemediler. Şimdi de Hamşik sakatlandı.

Trabzonspor’un yeni tranferleri ile savunması oturdu.

Hücumda da Trezeguet Nwakeme’nin yerini doldurmaya çalışıyor ve başarılı olacaktır.

Bir güçlü orta saha kurgumuz yok. Geç kalındı.

Trabzonspor’da sağ stoper deniyor.

Hüseyin Türkmen sağ stoper değil mi?

Ahmet Can var, Hugo var. Denswill var.

Stoper alınsın ama ortasahadan sonra.

Stopere vereceğin parayı güçlü bir ön liberoya ver hem ligi hem de Şampiyonlar Ligini forse et.

KINALI KUM SAHA İSTEDİ!

Selahattin Kınalı. Trabzon’un Araklı ilçesi Yoncalı köyünden, Annemin ya da Ömer Güner ve Selami Güven’in köyü. Kınalı önemli bir kalem. Arafliboyu’nda büyüdü. Şu an Aspor’un yorumcusu. Kınalı tatil için geldiği Trabzon’da TAKA Gazetesini ziyaret etti. Sohbet ettik. Bir şeyi işlememizi istedi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi dahil gülcemal bölgesinde kum sahaların yapılmasını! Brezilya futbolunun gelişmesinde kumsalların önemine değinen Kınalı, ‘Ayak bileği böylece kıvama geliyor ve her yana yatıyor’ dedi. Aspor’da sıradışı çıkışları ve tespitleri ile sevilen Kınalı, TAKA Gazetsine de bir dönem çok ciddi katkılar vermişti.

BEŞTEPE’DEN YANSIYANLAR

Trabzonspor büyük başarılara imza attı. Hem lig şampiyonluğu hem de Süper Kupa şampiyonluğunu kazandı.

Bu çifte kupa ile Beştepe’ye çıktılar. Aslında Ziraat Türkiye Kupası da olabilirdi ama Kayseri’deki maçın son anlarını teknik patron iyi yönetemedi ve biraz da şansımız yoktu. Beştepe’ye çıkan futbolcular ve yöneticiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüştü.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haydar Gedikli, Zeyyad Kafkas, Zafer Göktaş, Sami Karaman, Müminhan Bilgin, Şemsetdin Hancı ve diğer yöneticiler de Cumhurbaşkanının elinden hediyelerini alan isimlerdendiler. Artık daha büyük bir sorumlulukları var ortada. Şampiyonlar Ligi. Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için biraz daha gayret.

KUPA İLE DÖNDÜLER

Yazıcılar Mobilyanın beyin takımından Ömer Köksal ve arkadaşlarının Trabzonspor tutkusu her geçen yıl biraz daha artıyor. Akyazı’nın müdavimleri İstanbul’da Olimpiyat Stadı’nda takımlarını yalnız bırakmadılar ve süper kupa maçından da 4-0’lık zafer ve kupa ile birlikte döndüler. Ömer ve arkadaşlarının ayakları Trabzonspor’a iyi geliyor. Bir Olimpiyat galibiyeti de bu akşam gelsin.

TATİLDEN BAHÇEYE!

Hasan Kandaz. Marmara’da uzun bir tatil yaptı. Her sabah da berrak denizin sularından fotoğrafını gönderdi. Hasan Kandaz döndü, bahçeye girdi ve meyvelerini topladı. Kara eriklerin görüntüsünü attı ve gazeteye de karayemiş bıraktı.

Karayemiş şeker hastalığının adeta panzehiridir ama bu yıl havaların hep nemli gtimesi sebebiyle birçoğunun içi boşalmış durumda. Kandaz Köşe yazısını yazıyor, tatilini yapıyor, vefa gösterip duayenleri ziyaret ediyor, tarlaya girip hasat yapıyor. Trabzonspor’u ihmal etmiyor. Maşallah…

AVCI’YI EN İYİ TANIYAN GENÇ!

Bahçecik Arzum Market’ten Bilal Sarı. Cevval bir genç. Dürüst ve çok seviliyor. Trabzonspor’un hazırlık maçlarındaki kötü sonuçlarını eleştirdiğimde şöyle demişti: ‘Abi dur, Avcı rakiplere taktik sırlarını vermemek için böyle yaptı. Süper Kupa maçında gör.’ Tebrikler Bilal. Sivas maçında dediği çıktı.

BİRAZ DA NOSTALJİ GEÇİLMEZ EFSANE

Şenol, Turgay, Necati, Kadir ve Cemil’den oluşan Trabzonspor’un efsane savunması.

BEŞYILDIZ VE ERZİNCAN

Turgay Beşyıldız.  İdmanocağı’ndan Erzincanspor’a tranfer oldu ve bir yıl bu takımın formasını giyerek profesyonel oldu.

REKORTMEN İMZALADI

Hasan Altay. Ardeşenspor’un bir dönem fırtına açığı. Sarıyer’li. İstanbul amatör futboluna katkısını kimse inkar edemez. Rumelikavağına bir ömür verdi. Şimdi ise Sarıyer Çayırbaşıspor’u çalıştırıyor. Geçen yıl tam 18’de 18 yaptı ve takımını 1.Amatör Küme’ye çıkardı. Yeni sezon için imzayı attı. Amatör futbola aşık olan Hasan Altay’ı kutluyoruz.