Ana arter ve toplu taşıma güzergâhı olan 29 Ekim Caddesine yakın konumda olduğundan ulaşım imkânları iyi düzeydedir. Yol, su, kanalizasyon, çevre temizlik gibi belediye hizmetlerinden ve elektrik, telekomünikasyon gibi diğer kamu hizmetlerinden yararlanmaktadır. Parselin topografik yapısı eğimli olup zemin parametreleri inşaat yapımına uygundur. Ş.Döngel Mah., 334 ada, 17 parsel üzerinde betonarme karkas olarak inşa edilmiş bina yer almaktadır.

Kat irtifakı kurulmuş, 06.02.2013 tarih, 2013/190 sayılı Yeni Yapı Ruhsatı ve 30.05.2013 tarih, 2013/473 sayılı Tadilat Ruhsatı bulunan bina kat irtifakına esas mimari projesine göre; bodrum kat + zemin kat + 1 normal kat + çatı katı olmak üzere toplam 4 katlı olarak inşa edilmiştir.

Ana yapıda, bodrum ve 1. normal katta 2'şer adet mesken, 1. normal katta her biri çatı katı ile irtibatlı 3 adet dubleks mesken bulunmakta olup toplam 7 adet bağımsız bölüm kayıtlıdır.

Bina girişi bodrum kat seviyesinden ve doğu cepheden verilmiştir. Dış cephesi sıvalı ve akrilik boyalı vaziyette, dış kapısı demir kapıdır. Satış konusu 1 no.lu bağımsız bölüm, giriş cephesine göre sol cephede ve bodrum kat seviyesindedir.

Taşınmaz kat irtifakına esas mimari projesine göre antre, salon, mutfak, 2 adet oda, 1 adet kömürlük, 1 adet banyo, 1 adet lavabo, 1 adet wc ve 2 adet teras plan tertibinde toplam net 89,95 m² alanlı, brüt 101,60 m² alanlıdır.

Giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar amerikan panel kapı, pencereler PVC, camlar çift camdır. Oda zeminleri laminat parke kaplı olup duvarlar saten boyalı durumdadır. Söz konusu bağımsız bölümün boş durumda olduğu görülmüştür. Taşınmazın tapu kaydı, imar durumu, halihazır vaziyeti, bölgedeki alım satım rayiçleri göz önünde bulundurulduğundan taşınmazın muhammen değerinin 233.680,00 TL olduğu kanaatine varılmıştır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda adaylarda bulunması gereken şartlarla birlikte başvuru yeri ve şekline ilişkin detaylara da yer verildi.Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Editör: TE Bilisim