Mağazaların kapanmasıyla düşen ciroları canlandırmaya çalışan en büyüğünden en küçüğüne hemen hemen her satıcının ya kendine ait bir e-ticaret sitesi ya da mevcut bir online satış platformuna üyeliği bulunuyor. Artan talebi karşılamak üzere yola çıkan Goyomod, 3 dakika içinde anahtar teslim e-ticaret sitesi hazırlıyor. Hedef yılsonuna kadar 10 bin KOBİ’yi kendi e-ticaret sitesine kavuşturmak. 

Tüm dünyada e-ticaret hızla büyüyor. Büyük markalar büyük paralar ödeyerek kendilerine ait e-ticaret siteleri açarken; küçük ve orta ölçekli firmalar için durum bu kadar da kolay değil.  Dijitalleşen dünyaya ayak uydurabilmek, fırsatı kaçırmadan hızlı davranabilmek, hem uygun bütçeli hem de amaca hizmet edecek bir çevrimiçi satış kanalı kurmak gerekiyor. Dünyada birçok yazılım firması bu soruna çözüm bulmuşken Türkiye’de Goyomod sayesinde de artık bu çözüme çok uygun fiyatlarla üstelik sadece 3 dakikada ulaşmak mümkün. 

Aylık kiralanabilir yazılım hizmeti 

Goyomod, e-ticaret sitesi açmak isteyen küçük ve orta ölçekli firmalar için kiralanabilir bir yazılım hizmeti sunuyor. Düşük maliyetli ve son derece efektif bir çözüm olarak öne çıkan Goyomod, 3 dakika içinde kullanıma hazır yapısıyla dikkat çekiyor. Kurulumdan sonra kullanımı ve yönetimi de son derece kolay ve hızlı olan hazır e-ticaret siteleri, birden fazla sektöre yönelik tema ve tasarıma sahip. Firmalar 3 dakika içinde e-ticaret sitelerini açtıktan sonra, anında ürün ekleyerek ve ödeme yöntemi entegrasyonunu yaparak satışlarına başlayabiliyorlar. Sistemi denemek isteyenler için 14 gün boyunca ücretsiz tam sürüm kullanma imkânı da veriliyor. Goyomod e-ticaret yazılımı hizmetinin aylık kiralama bedeli KDV dahil 65 TL.

“Dünyaca kabul görmüş oluşumları örnek aldık”

Hazır e-ticaret sitesi temalarına sahip bir web yazılım uygulaması olan Goyomod’un Kurucu Ortağı ve Pazarlama Direktörü Suat Yüksek, “Tüm dünyada e-ticaret site pazarı hazır temalar ve aylık kiralama modelleri üzerine kurulu. Ülkemiz pandemiyle birlikte dünyadaki potansiyeli yakalama imkânı buldu. Bu da hızlı ve kolay kurulum ve yönetim özelliğine sahip hazır, kiralanabilir yazılım hizmetlerine ihtiyacı artırdı. Goyomod’un yazılımında dünyaca kabul görmüş oluşumları örnek aldık. Projemizi kodlarken bir yandan da geri bildirim almak üzere firmalara, “Aylık kiralanabilir e-ticaret sitesine bakışınız nedir?” diye sorduk. Aldığımız cevaplar aylık kiralamada taahhütsüz bir modelin benimsenebileceği yönündeydi. Goyomod için ilk kuralımızı böylece koyduk ve taahhütsüz bir sistem olması konusunda netleştik. Yaklaşık 1 yıl süren yazılım ve tasarım sürecimizden sonra Goyomod Beta sürümünü yayına aldık. 1 sene sonunda da V2 versiyonu yayınladık. Hedefimiz, yılsonuna kadar 10 bin KOBİ’yi e-ticaret sitesi sahibi yapmak.” Dedi. 

BDS

Editör: TE Bilisim