Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı mevcut Düzce’nin başarılı Belediye Başkanı Faruk Özlü Düzce’den dünyaya fındık ihraç eden Aycan Grup’u ziyaret ederek tebriklerini iletti.

İstanbul Sanayi Odasının açıkladığı Türkiye’nin 500 büyük şirketi arasına girmeyi başaran Aycan Grup, Fındık ihracatı konusundaki başarılarına devam etti.

Aycan Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Mustafa Aycan’ı kutlayan Başkan Özlü, ‘Bu ülkenin her zamankinden fazla ihtiyacı olan ihracat yapmadaki başarınız beni heyecanlandırdı. İhracatçı firmalarımıza belediye olarak destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Alt yapıdan üst yapıya kadar tüm işletmelerimizin ve üretenlerin hizmetinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz.’ dedi.

Mustafa Aycan ise Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ziyaretinden büyük mutluluk duydu ve ‘Sayın Başkanımızın hassayetine çok teşekkür ediyorum. Bize güç Verdi. Demek ki daha fazla üreteceğiz ve daha fazla ihracat yapacağız.’ ifadelerini kullandı. Başkan Özlü, Ziyarette fabrikayı gezdi ve üretim aşamalarını da izledi.

Editör: TE Bilisim