Evet çok değerli büyüğümüz değerli ağabeyimiz, kurucu üyelerimizden biri olarak Trabzonspor’un belli başlı yönetimlerinde çok yönlü hizmet yapan Nizamettin Algan’ın ölümü tüm Trabzonspor camiasını derinden üzmüştür.

O tam anlamıyla bir Trabzonspor sevdalısı idi, yaptığı görevleri Trabzonspor aşklıyla sevgisiyle yapan ender büyüklerimizden biriydi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. tüm Trabzonspor camiasının başı sağ olsun.

Bu hafta ben maç yorumu yerine kulübümüzün içinde yaşanan takımla ilgili bazı önemli konuları yazacağım. Belki söylemlerimi yönetim, hoca ve futbolcularımız baz alırda kendilerine çeki düzen verirler.

EN BÜYÜK TRABZONSPOR’DUR

Şahsen ben her zaman yerli ve öz Trabzonlu oyunculardan yana tavrımı koymuşumdur. Fakat bizim evlatlarımız maalesef takımlarının profesyonel olduğunu unutup hocalarının söylediğini ve yapın dediğini işleri yapmayarak baş kaldırıp adeta isyankar olarak gündeme gelmiştir. Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve şimdide Abdülkadir Ömür, hocasına karşı yakışık olmayan tavırlar koymuştur. Peki bu yanlış hareketleriniz kime zarar veriyor? Tabi ki Trabzonspor’a veriyor. Şimdi aklınızı başınıza toplayın ve futbolunuza bakın. Trabzonspor Kulübü sizin bu basit egolarınızı tatmin edeceğiniz bir takım değildir. Şunu da iyi bilin ki hiçbiriniz vazgeçilmez değilsiniz. Bir an önce kendinize çeki düzen verip işinize odaklanın. Biz sizin arkanızda dururken hakkınızı savunurken sizler bunu elinizin tersiyle iterseniz bizde sizler Trabzonspor’u hak etmiyorsunuz der karşınıza geçeriz. Çünkü Trabzonspor’dan büyük olamazsınız. Takım içindeki ikilikler, gruplaşmalar çok tehlikeli bir durumdur. Buna yönetim bir an önce el atmalıdır. Yoksa önünde geçilmez durumla karşılaşırsınız. Bundan da Trabzonspor büyük zarar görür. Bir de hocaya bir çift sözüm olacak. Bir ailenin içindeki bozgunluğu dışarı vurup takımı kötü ifşa etmen oyuncularını bu yönde öne atman sana fayda değil zarar verir. Oyuncularınla ya sen ya da yönetimden bir kişi onlarla konuşarak yola gelmelerini sağlar yoksa Trabzonspor’un içerisinde olanları basın yoluyla dışarı duyurmak bize verir benden uyarması sevgili hocam.

Bak hocam bu sezon alınan oyuncuların birçoğu sen aldırdın. Fakat alınan stoperler kötü, ön libero kötü, kalecimiz formsuz, sağ bek var mı yok mu belli değil, santraforda oynayan oyuncumuz üç maçta da çok etkisiz bir performans sergiledi. Aslında diğer mevkideki oyuncularda iyi değil. Hal böyle olunca da sonuç hüsran oluyor. Bakın bu sezonda en az 8 oyuncu aldınız fakat hiçbiri verimli olmadı. Takım kötü gidiyor diye yalan transfer yapmayın. Kulübümüz zaten batağın içinde daha da fazla batağın içine sokmayın.

Sevgili başkan takım kötü oynayıp kötü sonuçlar aldığı zamanlarda taraftarlar aleyhte tezahürat yaparlar. Bunlara takılıp kalmayın. Benim size bir de abi tavsiyem olacak. Yanınızdakiler parayla çalışacak olan insanlardan oluşursa size de kulübe de zarar gelir. Trabzonspor aşkıyla çalışacak kişilerle yolunuza devam ederseniz hakkınızda daha hayırlı olur. Bir de size ben futbolu bilirim sonra yazar çizerim diyerek tehdit vari konuşanlara da pabuç bırakmayın. Bunları diyenler ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar. Trabzonspor fabrika değil. Önemli bir futbol kulübüdür. Onun için bundan nemalanmaya çalışanlardan uzak durmalısınız. Benden söylemesi…