Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 61 aileyi, nöbet tuttukları HDP Diyarbakır Binası önündeki çadırda ziyaret etti. Çadırın dışı için 150 içi için de 50 metrekarelik dev Türk Bayrakları ile giden Özer, “Bayrağımız biz ölmedikçe asla yere düşmez” dedi.

Çadırın içine dev Türk Bayrağını asan Özer, “Ben buradaki ailelerimizi nöbetin sekizinci gününde ilk kez ziyaret ettim. O gün de eğitim öğretim yılının ilk açıldığı güne denk gelmişti. Buraya kalem alarak gelmiştim. Terör örgütü ve onun siyasi uzantılarına mesaj vermekti amacım. Çocuklarımızı rahat bıraksınlar silah değil kalem tutsunlar. PKK’nin paçavra üniformalarını değil spor kulüplerimizin formalarını giysinler. Bugün 113. gün. Beşinci kez ben buraya geldim. Teröre karşı canı bahasına mücadele eden ailelerimize destek ziyaretlerimiz sürecek” dedi.


Bayrak Kanımızdır

Vatan ve bayrak sevgisinin hiçbir şeyin önüne geçemeyeceğini dile getiren Özer, “Şanlı Türk Bayrağımızı Kato Dağı’na da Tunceli Pülümür’e de astım, aracımda dolaştırdım. PKK’nın siyasi uzantısı HDP, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu hakkında mesnetsiz bir açıklama yaptı. Sözde işkencelerden sayın bakanımızı sorumlu tuttu.

Ben de hem aileleri ziyaret ederek hem de bu açıklamaya şahsım adına cevap vermek için PKK’nın siyasi ayağı HDP Diyarbakır binası önündeki çadırı komple bayrakla kapatacaktık. HDP’lilere en büyük işkence camdan baktıkları zaman şanlı Türk Bayrağımızı orada görmekti. Maalesef yetkilerimiz izin vermedi. Bayrağımız ülkemizin her noktasında bugün olduğu gibi ilelebet dalgalanacak” diye konuştu. Özer, aileler ile bir süre sohbet ederek, evlatlarına tez zamanda kavuşmalarını dileyerek, Trabzon’dan getirdiği pestil ve kömeyi de ailelere 
hediye etti.

Editör: TE Bilisim