Zor Bir Maç Oldu

Üzülmez, “Bizim için zor bir gece oldu. İki takımı da tebrik etmek gerekiyor. İki takımın da kazanabileceği bir maçtı. Belki 10 kişilik rakibe karşı kazanamadık ama mücadele anlamında oyuncularımı kutluyorum. Canla-başla mücadele ettiler” dedi. 

Oyuncuları Tebrik Etti

Üzülmez, “Geçen senenin Türkiye Kupası, senenin Süper Kupa şampiyonuna karşı oynadık. İyi bir takım ve iyi bir taraftarı var. Onları da tebrik etmek lazım. Goller, mücadele derken bugün buraya gelen taraftarlara da iyi bir maç izlettirdik. Kazanabiliriz, kaybedebiliriz ama sahada her zaman karakter koymamız gerekiyor. Çok şükür İbrahim Üzülmez ’in takımı o karakteri sahaya yansıtıyor” şeklinde konuştu. 

Yeniler Takıma Isınıyor

Geçen seneden 6 oyuncuyla sahaya çıktıklarını vurgulayan Üzülmez, “Belki rakiplerimiz bizden daha geniş bir kadroya sahip. Ancak tüm oyuncularımız formanın hakkını veriyor. Yeni transferlerin her geçen gün takıma adapte olmaya başlaması da bizim için bir hayli sevindirici. İleriki haftalarda daha iyi, olacağız. Deplasmanda alınan bir puanda çok önemlidir. Şimdi önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız Erzurumspor maçını kazanmak için hazırlıklarımıza başlayacağız” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim