MHP Trabzon İl Başkanlığı, parti ile binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törende açıklama yapan İl Başkanı Nihat Birinci, “Bayramlar sevgi, saygı ve dayanışma ruhunun zirveye çıktığı günlerdir. Bu bayramda da, bu güzellikleri ziyadesi ile yaşamaktayız. Bizlerin amacı bu ruhu daima canlı tutmak, sürekli bu güzellikleri yaşatmaktır. Türk milleti, tarih boyunca taşıdığı kültürü, İslam’a olan sadakati, millet olarak içinde bulunduğumuz şartlar bizleri buna mecbur kılmaktadır. Hepimizin bildiği gibi millet olarak beka sorunumuz devam etmektedir. İçerdeki kuşatma kontrol altına alınmış, tam olarak ortadan kaldırılamamıştır” dedi. 

Hükümete Sonsuz Destek Veriyoruz

Başkan Birinci, “Irak ve Suriye üzerinden oluşturulan dış kuşatma ise henüz kontrol altına alınamamıştır. Biz MHP olarak hükümete bu mücadelede sonsuz destek veriyoruz. Bu sıkıntıların aşılması ülkemizin bu süreçten güçlenerek çıkması aydınlık yarınlarımız için zorunluluktur. Bu bakımdan, toplumda sevginin, saygının, kardeşliğin pekişmesi elzem haline gelmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi bugüne kadar Türk milleti yararına olacak bütün işlerde inisiyatif almıştır, bundan sonrada bu görevini büyük bir aşkla yerine getirecektir” diye konuştu. 

BBP Ve AKP’nin Akıbeti Ne Olduysa…

Basın mensuplarının kongre sürecini ve MHP’den ayrılan isimlerin yeni parti kurmasını sorması üzerine Başkan Birinci, “Kongre süreci ile ilgili bir salon sıkıntımız var onu halleder halletmez il kongresini gerçekleştireceğiz. Bu ayın 24’ünde Ortahisar İlçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Diğer ilçelerde ise birkaç ilçeyi pas geçeceğiz. Öyle gözüküyor. İl kongresinde büyük ihtimalle aday olacağım ve bu kadro yoluna devam edecek. Bugüne kadar MHP’den iki parti çıktı, biri Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun Büyük Birlik Partisi diğeri Rahmetli Başbuğ’umuzun oğlunun kurduğu Aydınlık Türkiye Partisi. Bu iki partinin akıbeti ne oldu ise kurulan bu partinin de akıbeti o olacaktır” cevabını verdi. 
 
Editör: TE Bilisim