Bakan Kirişci Bakan, Bakan yardımcısı ve Genel Müdürlerin faturalarını Trabzonlu Genel Müdür yarımcılarına kesti ve tek tek görevden aldı, yerlerine de Trabzonlu atamadı.

KARİYERLERİ İLE OYNADI

Osman Uzun(Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü), Dinçer Aydoğan(DSİ Genel Müdür Yardımcısı),  İlhan Aydın(Tarımsal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcısı) Yılmaz Boz(Tarımsal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcısı) Hasan Kanca(Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı) Yusuf Şahin(İstanbul Orman Bölge Müdürü) Burhanettin Topsakal(TAREKS(Tarım Araç ve Gereçleri İthalat ihracat) Genel Müdürü’nü görevden alan Kirişçi’ye büyük tepki var.

İDRİS GÜLLÜCE NEREDE?

İdris Güllüce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine(2013) atandıktan sonra tam 35 Trabzonlu bürokratı görevden almış ve sonrasında da kitap okuma saati diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarını özel kalemde bekletince görevden alınmıştı. Bakan Güllüce’nin en büyük pişmanlığı da Trabzonlu bürokratlara uyguladığı mobbing ve yanlış muamele olmuştu.

HESABINI SORUN

Vahit Kirişçi’nin operasyonu ile ilgili Trabzon milletvekillerine seslenen Vatandaşlar, ‘Kirişci Ankara’da Trabzonlu çok bürokrat var sözünden mi etkilendi? Bu yaptığı kıyımdır kıyımın hesabını mutlaka sormalısınız’ dediler.

Kimleri aldı..

1- Osman Uzun; Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü
2- Dinçer Aydoğan: DSİ Genel Müdür Yardımcısı 
3- İlhan Aydın: Tarımsal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcısı 
4- Yılmaz Boz: Tarımsal Araştırmalar Genel Müdür Yardımcısı 
5- Hasan Kanca: Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı
6- Yusuf Şahin: İstanbul Orman Bölge Müdürü
7- Burhanettin Topsakal; TAREKS(Tarım Araç ve Gereçleri İthalat ihracat) Genel Müdürü

Editör: TE Bilisim