Dün gece iftar öncesinde mutfak ızgaralarından başlayan yangın çok kısa sürede üst katlara sıçradı ve Orman Genel Müdürlüğü ile Büşükşehir Belediyesi’nin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü.

Fevzi hoca TAKA Gazetesine yaptığı açıklamada ‘Tek bir çalışanımızın burnu kanamadı. İnşaata bugün itibariyle başladık’ dedi.

Fevzi hoca yangın sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında da müşterilerinden özür diledi ve şu ifadeleri kullandı:

‘Söğütözü Şubemde çıkan yangın, Orman işletmenin ve Belediyenin zamanında müdahalesi sonucu kontrol altına alınmıştır. En büyük tesellimiz bir çalışanımızın burnunun  dahi kanamaması olmuştur. Oruçlarını açamadan İşyerimizden ayrılmak zorunda kalan  yerli ve yabancı misafirlerimizden özür diliyoruz. Bu vesile ile geçmiş olsun dilekleri için arayan değerli kardeşlerimden Allahım bin kere razı olsun. Cana değil mala gelsin, hiç önemli değil. En kısa sürede hizmete gireceğiz inşallah. Hayırlı ramazanlar hayırlı bayramlar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.’

Editör: TE Bilisim