İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Merhum Başbakan Adnan Menderes'i anma programının ardından,  Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) tarafından yapımı sürdürülen "Trabzon Evi"nin inşaatında incelemelerde bulundu. İstanbul'da bulunan Trabzonluların en büyük STK'sı durumundaki Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF)'nin hayata geçireceği "TRABZON EVİ"nin, İstanbul-Fatih Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi üzerindeki tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Bakan Soylu, TDF Genel Başkanı İsmail Şatıroğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

BAKAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Şatıroğlu Bakan Soylu'ya verdiği bilgilerde,  "Cerrahpaşa Hastanesi'nin sahil tarafında ve tam karşısında eşsiz bir konumda bulunan, terasıyla birlikte altı kat ve 1120 m2 kullanım alanına sahip Federasyon'umuza tahsisi tamamlanan, tadilatları devam eden bu binamızda, her yönüyle Trabzon'umuzu yaşatacak bir merkezi hayata geçireceğiz. Aynı zamanda Federasyon Merkezimiz olarak da hizmet verecek olan binamızda kütüphane, dükkanlar, çok amaçlı konferans salonu, idari birimler, yönetim kurulu toplantı ve çalışma katı,  kadın-gençlik kolları birimleri, çok amaçlı ofisler, mescid ve teras katında Trabzon mutfağından lezzetleri İstanbul'a taşıyacak özgün restoranı ile tam bir "TRABZON EVİ" planlıyoruz." diyerek, Bakan Soylu'nun ziyaretinden ve yakın ilgisinden duyduğu memnuniyeti belirtti.

BAKAN SOYLU İNCELEDİ

Bakan Soylu'da, çalışmaların son durumunu yerinde inceleyip, maliyeti ve tamamlanma süreci hakkında aldığı bilgilerin ardından, projeden duyduğu memnuniyete değinip, bir an evvel hizmete alınması için gereken ne ise yapılacağını belirterek, TDF Genel Başkanı Şatıroğlu'na ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan İsmail Şatıroğlu, "Sayın Bakanımız çalışmalarımızla yakından ilgileniyor ve her türlü desteği veriyor. Çok kıymetli zamanlarından ayırması, önemli devlet işlerinin yanında her zaman olduğu gibi bizlere ilgisini esirgememiş olmasından çok mutlu olduk. Allah başarılarını artırsın, sağlık sıhhat versin. Bu durum şahsıma ayrıca daha büyük sorumluluklar yüklemektedir. Emeği geçen herkese ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Sn. Soylu Bakanımıza saygılarımı sunuyorum" dedi.

Adnan RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim