Bursa İl, Osmangazi İlçe, 3281 Ada, 5 Parsel, ALTINOVA Mahalle/Köy, Bursa ili Osmangazi İlçesi, Altınova Mahallesi, 3281 ada, 5 parsel sayılı ve 117,09 m2 miktarlı iki katlı ev ve işyeri vasıflı taşınmazın özellikleri :

Altınova mahallesi Kasım sokak no:8 adresindeki arsa ile bu arsanın büyük bir kısmı üzerine zemin +1 normal katlı olmak üzere toplam 2 katlı ve B.A Karkas niteliğinde yapılanmış olan 1 adet binadan ibarettir zemin katında 1 adet dükkan 1. katında ise müstakil giriş kapılı ve mesken nitelikli 1 adet dairesi bulunan binanın ana giriş kapısı 1 kanatlı demir profil yapılı katlar arası merdiven basamakları kaplamasız ve korkuluksuz , ön dış cephe duvar yüzeyleri sıvalı ve boyasız, üzeri ise açık teras durumundadır. 

yerinde yapılan ölçümlerine göre binanın inşaat taban alanı 90,00 m2 olup toplam inşaat alanı ise 180,00m2 dir. dükkan hali hazırda depo amaçlı olarak kullanılmaktadır. içerisinde geniş salon ile merdiven altında wc- lavabo bölümü bulunan dükkanın tabanı dökme mozaik ve duvarlarının yarısı seramik ile kaplı duvarların üst kısımları ise sıvalı ve plastik boyalıdır dükkanın araç geçişine uygun büyüklükteki giriş kapısı ile pencere çerçeveleri demir profil olarak yapılmıştır. herhangi bir ısıtma sistemi bulunmayan dükkanın elektrik aboneliği mevcuttur. 1. Normal kat boş durumda olup bu kattaki daire 2 adet oda salon hol mutfak banyo ve wc- lavabo bölümlerinden ibarettir. tüm bölümlerin tabanları laminat parke ile kaplı, duvarları ise sıvalı ve plastik boyalıdır. 

Mutfak bölümünde , üzeri mermerit kaplı tezgah ile alt ve üst MDF dolapları bulunmaktadır. banyo wc- lavabo bölümlerinde taban ve duvarlar tamamen seramik olarak yapılmıştır. dairenin giriş kapısı çelik , iç kapıları ahşap, çift camlı olan pencere çerçeveleri ies PVC profildir. kuzey ve güney cepheli olan dairenin balkonu bulunmamaktadır. doğalgazlı kombi kat kalorifer sistemi ile ısıtılmakta olup, elektrik doğalgaz ve su abonelikleri mevcuttur. Taşınmaz Bursa şehir merkezine uzak konumda olup, mahallinde elektrik, su telefon doğalgaz ve kanalizasyon gibi her türlü altyapı hizmetleri mevcuttur. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda adaylarda bulunması gereken şartlarla birlikte başvuru yeri ve şekline ilişkin detaylara da yer verildi.Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Editör: TE Bilisim