Ordu İli, Altınordu İlçesi ,Ortaköy Mahallesi Ulubük Mevkii 145 Ada, 4 Parsel, de bulunan taşınmaz üzerinde kargir yapı ve samanlık yapısı olmak üzere iki adet yapı yerinde tespit edilmiştir. Kargir yapı betonarme karkas binadır. Bodrum ve zemin kat olmak üzere iki kattan oluşmaktadır. Toplam yüzölçümü 163,00 M2 ,orta derece yıpranmış ve orta derecede bakımlı olarak tespit edilmiştir. Zemin kat kapalı ve açık çıkmalar vardır. Dış cephesi sıvalı ve boyalıdır. 

Çatı, kapı ve pencereleri yapılıdır. Bodrum kat, dış sıva ve boyaları tamamlanmamıştır. Samanlık olan yapı ahşap karkas binadır. Bodrum ve zemin kat olmak üzere iki kattan oluşur. Depo amaçlı kullanılmaktadır. toplam yüzölçümü 50,00 m2 ,ağır derece yıpranmış ve az bakımlı olarak tespit edilmiştir. Söz konusu yapılar mevcut durumu itibari ile %50 inşaat seviyesindedir. Taşınmaz tarım arazisi niteliğinde olduğundan değer hesaplamasında , zirai gelir metoduna göre hesaplanacaktır. Taşınmazın üzerinde fındık ocaklarının cinsi , aşı ocaklar arası mesafe toprak yapıları ve gelişme durumları ile bölgenin yıllık verim ortalamaları da dikkate alınarak bir dekarından ortalama 95 kg kuru fındık alınabileceği, taşınmazın %40 ile %50 arası meyilli olduğu ,6.sınıf tarım arazisi ,toprak killi yapıda , ağır bünyeli, organik maddece zengin, toprak profili orta derinlikte ,su tutma kapasitesi iyidir. Taşınmazlar il ve ilçe merkezine 24 km uzak mesafededir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda adaylarda bulunması gereken şartlarla birlikte başvuru yeri ve şekline ilişkin detaylara da yer verildi.Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Editör: TE Bilisim