Antalya İli, Kaş İlçesi, İslamlar Mah. Akbel Mevkii, 1 cilt 61 sayfa numaralı 8 ada 2 parsel numaralı 197,96m2 yüzölçümlü arsa niteliğindeki taşınmaz. Taşınmaz tapu kaydında arsa vasfında olup, 1 adet tek katlı konut ve bahçesi şeklinde kullanılmakta,taşınmaz üzerinde 1 adet konut yapısı ile muhtelif yaşlarda 3 adet badem, 2 adet turunçgil, 1 er adet dut, yenidünya, incir, zeytin ve nar ağaçları bulunmakta, taşınmaz düz bir zemin ve topoğrafyaya sahip, Kalkan'a olan en yakın mesafesi 2,30 Km civarındadır. 

Taşınmaz killi-tınlı taşlı, kaya kütlesi bulunduran derin toprak yapısına sahip, Taşınmaz mahalle merkezine yakın yoğun yerleşimin olduğu bir konumda, Kadastral paftasında ve zeminde yolu mevcut, elektrik su gibi alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazın üzerindeki binanın cins değişiklliği yapılmadığından tapu kaydında arsa olarak görülmektedir. 

Taşınmaz üzerindeki varlıklar; 1 Adet Konut yapısı 1 katlı; Parselin peyzaj düzenlemeleri haricindeki tüm alanları kapsar şekilde yaklaşık 30 yıl kadar öncesi prefabrik hazır betopan elemanlar kullanılarak batısındaki komşu parsele bitişik halde 76,00 m2 tek katlı olarak inşa edilmiş, kapalı olduğundan iç hacimleri görülmemiştir. Giriş kapısı ahşap, pencereler pimapen doğramadır. 

Keşif esnasında ikamet edilir durumda olup eskimiş ve yıpranmış durumda çatışı kiremit döşelidir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda adaylarda bulunması gereken şartlarla birlikte başvuru yeri ve şekline ilişkin detaylara da yer verildi.
 

Editör: TE Bilisim