MGM resmi internet sitesinde yer alan uyarıda ise özellikle batı kesimlerde beklenen şiddetli yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları uyarısı yapıldı. Peki, illerimizde göre bugün hava nasıl olacak? Haberimizde, saatlik hava durumu tahminlerine ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara ulaşabilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden hava durumu ile ilgili son dakika haberi geldi. Yağışlı havanın etkisi altına giren Türkiye'nin birçok şehrin şiddetli yağmur yağışı beklenirken, kuvvetli fırtınaya karşı da tedbirli ve dikkatli olunması konusunda bir uyarı yayımlandı. Vatandaşlar, evden çıkmadan önce 'Bugün hava nasıl olacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 11 Aralık 2019 tarihli hava durumu raporları…

Hava Durumu Tahminleri 11 Aralık Çarşamba

Haberimizde, illerimize göre hava durumu tahminlerine ulaşabilir, saatlik yağış bilgisini öğrenebilirsiniz. İşte bölgelerimize göre hava durumu tahmin raporları…

uyarılar

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların; Muğla, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla ve Aydın'ın kıyı kesimleri, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu ile Antalya çevrelerinde şiddetli (51-100 kg/m2), Antalya Merkezi ve batı kıyılarında aşırı (101 kg/m2 üzeri) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın Güney Ege kıyıları ile Batı Akdeniz kıyılarında doğu ve güneydoğu yönlerden fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına(50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
 
Editör: TE Bilisim