Sinop'ta eğitime 14 gün ara verildi

Sinop'ta, bir okulda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmesi üzerine eğitime 14 gün ara verildi.  Valilikten yapılan açıklamada, merkezde bir ortaokulda Kovid-19 vakasına rastlanılması üzerine okulda yüz yüze eğitime 14 gün ara verildiği belirtildi.

Gökçeada'da 5 okulda 29 Mart'a kadar ara verildi

Gökçeada İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, Kaymakam Dr. Serhat Doğan başkanlığında, salgın tedbirleri kapsamında yüz yüze eğitime ara verilmesi için toplandı. Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi ile Gökçeada Özel Zeytinli Rum İlkokulu'nda testi pozitif çıkan öğretmen, Cumhuriyet İlkokulu'nda  testi pozitif çıkan  öğrenci ile  Gökçeada Özel Tepeköy Rum Ortaokulu ve Gökçeada Özel Tepeköy Rum Lisesi'nde temaslı öğrenci bulunması nedeniyle, söz konusu 5 okulda salgının yayılımını önlemek için yüz yüze öğretime 29 Mart tarihine kadar ara verildi.

Uzunköprü’de 2 okulda yüz yüze eğitime ara verildi

Koronavirüs haritasında 'çok yüksek risk' grubunda yer alan Edirne’nin Uzunköprü ilçesindeki Safvet Buzcu İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu’nda yüz yüze eğitime 14 gün ara verildi.

Trabzon'da lisede eğitime ara verildi

Trabzon'un  Ortahisar ilçesine bağlı 1 No'lu Bostancı Mahallesi’ndeki Trabzon Proje Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde, bazı öğrencilerde Covid-19 belirtileri görülmesi üzerine, eğitime ara verildi. Liseye ait öğrencilerin kaldığı pansiyon ise karantinaya alındı.

Ordu’da İngiltere varyantlı virüs tespit edilen okulda eğitime ara verildi

Ordu’nun Kabataş ilçesinde 4 öğretmen ve 6 öğrencide İngiltere varyantlı koronavirüs tespit edilen Beylerli Mahallesi Şehit Harun Maytalman İlk ve Ortaokulu’nda, yüz yüze eğitime ara verildi.

Tokat'ta eğitime 10 gün ara verildi

Tokat'ta Başçiftlik İlkokulunda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmesi üzerine eğitime 10 gün ara verildi.

Karabük'te eğitime 10 gün ara verildi

Karabük'te Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulunda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası görülmesi üzerine eğitime 10 gün ara verildi.

Editör: TE Bilisim