Türkiye'de, sıfır araç pazarının yanı sıra ikinci el araç piyasasına yansımaları da merak konusu oldu. Bu anlamda bütçesi az olan vatandaşlar 2. el dizel otomobillere yönelmiş durumda. İkinci el dizel araç alımı ile ilgili olumsuz fikirler duymuş olabilirsiniz ancak aldığınız araçta belli başlı noktalara dikkat ederek sağlam bir ikinci el dizel araca sahip olmanız mümkün. Alacağınız aracın bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığı kontrol edin. İşte 20 Mayıs itibari ile sahibinden en ucuz ikinci el araba modelleri listesi! 

Sıfır araba fiyatlarının artması sonucunda vatandaşlar fiyatı uygun olan ikinci el otomobillere yönelmiş durumda. Dünyayı kasıp kavuran ölümcül salgın Koronavirüs ile ilgili son dakika haberler gelmeye devam ediyor. 

Koronavirüs ile ilgili birçok tedbirler alındı. Alınan tedbirlerle birlikte bazı ürünlerin fiyatları yükselirken bazılarında da düşüşler yaşanıyor. Online otomotiv satışlarında düşüşler meydana geldi. Dizel araçlarda kullanım şekli de aracın performansı ve durumuna direk etki eden bir konudur. Bu nedenle daha önceki kullanım biçimine de dikkat etmeniz gerekecektir. Alacağınız aracın ağır pert kaydının bulunmadığından mutlaka emin olun ve hasar kontrollerini yaptırın.
 

Editör: TE Bilisim