Doğa otelleri şehir kalabalığı ve gürültüsünden sıkılan, daha sakin huzurlu ve doğa ile iç içe olmak isteyenler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle yaz sezonunda eğ değmemiş doğal güzelliklerin yanı sıra birbirinden güzel şelale ve göllerin çıkardığı sesler ile huzur bulmak isteyen kişiler için doğa otelleri ilk tercih edilecek tesis tipidir. Tatiliniz boyunca sessiz ve huzuru bir arada arayanlar, konakladığı oda camlarını açtığında yemyeşil manzaralara sahip ve eşsiz güzelliklere ev sahipliği yapan mavi denizin büyüsüne kapılıyorlar. Doğa otelleri tertemiz havanın bulunduğu, ağaç ve çimlerle kaplı olan bölgeler içine konumlandırılmış tesislerdir. Doğa otellerinin en büyük avantajları ise yılın her mevsiminde tatil keyfini en iyi şekilde çıkarabileceğiniz tesislerdir.

Doğa otelleri genellikle yaz aylarının sıcaklığından kaçmak isteyen, şehir gürültüsü, kalabalığı ve havasından kaçarak göl kıyılarında, orman içlerinde ya da huzurlu bir bölgede dinlenerek hem stres atmak hem de sessiz bir şekilde sevdiklerinizle zaman geçirmeniz için tercih edilmektedir. Doğa otelleri son dönemlerde en fazla tercih edilen oteller arasında yerini almasının en önemli sebebi ise şehrin yorucu ve bunaltıcı havasının bir müddet sonra yorucu ve stresli olması nedeniyle kısa ya da uzun konaklama ve dinlenmek amacıyla tercih edilir.

Ayrıca gezilecek ve görülecek bölgelere yakın olmaları nedeniyle de tercih edilen doğa otellerinde konaklayanlar ayrıca doğa yürüyüşü yaparak huzurlu ve değerli zamanları da değerlendirebiliyor. Sessizlik, huzur ve en önemlisi tertemiz havaya sahip tesislerde ister ailenizle isterseniz arkadaşlarınızla değerli zamanlar geçirebilirsiniz. Doğa otelleri fiyat olarak bulundukları konumlarının yanı sıra konforlu ve kaliteli hizmet vermeleri amacıyla da fiyat farklılıkları görülmektedir. Bu nedenle doğa otelleri arasında seçim yaparken gideceğiniz bölgenin fiyat konusunda değişiklik göstereceğini de unutmayın.

Birbirinden Konforlu Doğa Otelleri

  • VONRESORT Abant: Bolu şehir merkezine 15 kilometre ve Sabiha Gökçen havalimanına 200 kilometrelik mesafede yer alan bu tesis 110.000 metre kare alan üzerine kurulmuş olan bu tesiste toplamda 120 oda bulunmaktadır. Tesis yemyeşil bir alan üzerine kurulu olmasının yanı sıra eşsiz güzellikler içinde yer alan bir tesistir. Çevre dostu olarak bilinen bu tesis bünyesinde misafirlerin keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla basketbol, Fİtness, Voleybol, bilardo, futbol, tavla, dart, masa tenisi ve tenis kortu gibi birbirinden farklı aktiviteleri de bulunmaktadır. Tesis gezilecek ve görülecek bölgelere yakın bir bölgede olması sebebiyle de en fazla tercih edilen doğa otelleri arasında ilk sırada yer almaktadır.
  • Büyük Abant Oteli: Bolu şehir merkezine 40 kilometre ve Sabiha gökçen havalimanına 237 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis yemyeşil bir alan üzerine kurulu olan ve doğa oteli olarak bilinen bir tesistir. Tesis bünyesinde birbirinden konforlu ve günlük olarak temizlenen 197 oda ile hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde kapalı havuzun yanı sıra market, fotoğrafçı, kapalı restoran, alışveriş merkezi ve bar bulunmaktadır. Ayrıca tesiste konaklayan misafirler için bilardo, Fitness, masa tenisi, atari oyunları, Play station, basketbol, voleybol, binicilik, hamam, masaj, tenis kortu, Paintball, oyun salonu, bisiklet, langırt, sauna, İnternet kafe, buhar odası, sinema ve Soft animasyon ekibi de bulunmaktadır. Tesis bünyesinde çocuklu ailelerin keyifli zaman geçirebilmeleri amacıyla çocuklar için bebek bakımı, çocuk havuzu, çocuk parkı, çocuk büfesi ve mini kulüp bulunmaktadır.

Elite World Sapanca Hotel: Sapanca merkeze 3 kilometre, Sapanca otogarına 3 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanına 102 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis bünyesinde birbirinden konforlu ve günlük olarak temizlenen 500 oda ile hizmet vermektedir. Güler yüzlü personelleri ve konforlu otel odaları sayesinde ev rahatlığını ve konforunu yakalamak isteyenler tarafından en fazla tercih edilen tesis olarak bilinmektedir. Tesis bünyesinde araç kiralama hizmeti, cilt bakımı, kafeterya, hediyelik eşya almanıza olanak tanıyan alanların yanı sıra açık ve kapalı havuzla birlikte Aquapark da bulunmaktadır. Ayrıca tesiste konaklayan misafirler için daha sağlıklı ve keyifli dakikalar geçirmeleri amacıyla özel olarak tasarlanan ve hizmete sunulan Fitness, basketbol, bowling, masa tenisi, tenis kortu, macera duşu, SPA, buhar odası, Bilardo, canlı müzik, Oyun salonu, Paintball, Türk hamamı, Sauna, Aerobic, Bisiklet, Langırt, Tenis kortu ve Trekking bulunmaktadır. Tesis bünyesinde ayrıca çocuklu

Editör: TE Bilisim