Yayınlanan kararnameye göre Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen Mardin’e, Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ise Trabzon’a atandı. Demir ile Trabzon Valisi İsmail Usatoğlu'nun Bitlis'te görev yaparken beraber çalışmışlardı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, 38 ilin jandarma komutanlıklarına atama yapılırken, Jandarma Genel Komutanlığındaki 18 generalin görev yeri değişti. Ayrıca, 4 albay generalliğe yükseltilirken, 2 general de emekliye sevk edildi. Kararnameye göre Trabzon İl Jandarma Komutanı da değişti. Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen Mardin’e, Bitlis İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ise Trabzon’a atandı.  

2017’nin Temmuz ayında Trabzon’a atanan ve burada Tuğgeneralliğe terfi eden Halil Şen, Trabzon’da 2 yıl görev yapmış oldu.  Bitlis’ten Trabzon’a atanan Tuğgeneral Erhan Demir ise, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile daha önce beraber çalıştıkları belirtildi. Ustaoğlu, Bitlis Valisiyken Demir'te Bitliş İl Jandarma Komutanı olarak görevindeydi..  Bölgemizde iseManisa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Muhammet Sevinç Giresun İl Jandarma Komutanlığına atandığı belirtildi.  
 
Editör: TE Bilisim