Son seçimlerde bu idealini bu dönem gerçekleştirip  bırakacağını duyurmuştu. Tekrar kendisine verilen yetki ile çalışmalarını hızlandırdı. Federasyonun malı olmasa da federasyona ait müstakil bir binaya kavuşma mücadelesinde mutlu
sona varıldı.

İSTANBUL'UN GÖBEĞİ

İstanbul Fatih, Org. Nafiz Gürman Cd. Üzerinde, 4 katlı 15 bağımsız bölümden oluşan taşınmazın kiralama yoluyla 10 yıllığına Trabzon Dernekleri Federasyonu adına tahsisi tamamlandı. Başkan bina ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

HAYIRLI OLSUN

“Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) olarak, uzun bir süredir mücadelesini verdiğimiz bir hayalimiz gerçek oldu. Federasyonumuza mekan temini çalışmalarımızın sonunda,  yeni mekanımıza kavuşuyoruz. İstanbul Fatih ilçesinde Trabzon evi olarak düşünülen  bu binanın Trabzonlulara yakışan, Trabzon Evi yapım  projemizin ilk adımı atılmış oldu. Belediyeden devraldığımız bu binayı Allah tüm insanlarımıza hayırlı etsin. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla Trabzonlulara bu güzel projeyi kazandırmak için ilk adım olarak Fatih Belediyesiyle imzalarımızı attık ve bu binayı Trabzonlular adına bünyemize kattık. Şimdi burayı 24   da kullanabileceği duruma getirerek hizmetlerimize devam edeceğiz. Trabzon Evi Trabzonlulara hayırlı olsun.”

MUŞ VE TURAN’A TEŞEKKÜR

Yeni binanın gerekli tüm tadilatlar yapıldıktan sonra, Federasyon Merkezî ve  Trabzon Evi olarak tanzim edilecek, eğitim, kültür sanat, aş evi ve tüm STK faaliyetleri için Trabzon'lu Derneklerin, sanatçıların, öğrencilerimizin, hemşehrilerimizin hizmetinde olacaktır. Tüm bu süreçlerde Federasyon çalışanlarını yalnız bırakmayan ve desteğini hiç esirgemeyen TBMM Ak Parti Grup Başkanvekili Hemşehrimiz Sn. Mehmet Muş’a, Fatih Belediye Başkanı Hemşehrimiz Sn. Ergün Turan’a, emeği geçen herkese ve kıymetli  yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden başkan , “İnşallah önümüzdeki günlerde yeni binamızın çalışma şartlarını düzenleyerek faaliyete başlayacağız.  Hayırlı uğurlu olsun. Allah bizleri muvaffak etsin inşallah.”dedi.

FAHRİ DÜZENLİ


 
Editör: TE Bilisim